Reaktor Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Serija je krš, ali vredi pogledati kako Bjela podiže produkcijske standarde i ubacuje seks, drogu i rokenrol đe im nije ni vreme ni mesto.
Timmy Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Pogledati seriju pod obavezno. Svi smo gledali razne domace gluposti, a sad kad se pojavilo nesto iole kvalitetno svi seru da ne treba gledati. PPP u svom izdanju
Desmond Bojčinski Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Možda prevideh negde, zna li se kad počinje druga sezona?
ToniAdams Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 (edited) 6 hours ago, Meazza said: Ja sad ne znam vise koga da poslusam. Postujem i Tonija i Mustang i Bujketa... Treba mi jos jedan opinijun. Meni je stvarno dosta slaba, iako je produkcijski iznad domaćeg proseka. Ako ti ne smeta što se svi redom ponašaju kao debili, gledaj. Mislim, gledaj, nema puno. Edit: ne znam zapravo da li je zaista iznad proseka il iz mene govori hajp. Edited September 1, 2018 by ToniAdams
*edited by mod Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Aj ovako, cisto produkcijski jel znamo i jednu domacu seriju da je na tom nivou? Realno Bjela uspesno uradio seriju epohe i to tolik ouspesno da su svi mislili da je pokrao Berlin Babylon.
Jimmy Kowalski Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Ti koji su to mislili nemaju pojma. Senke su za klasu bolje od Berlina..
ToniAdams Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Ali mene te relacije strana domaća stvarno ne zanimaju, pričamo o snimanju serija a ne o letenju na mesec. Evo, otpisani su recimo stoput bolji. Il kuda idu divlje svinje.
Timmy Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Cudno da nema reprize. Bila bi sigurno dosta gledana.
kurjak92 Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Ja sam cuo da su i ubice moga oca mnogo dobra serija, vrh onako zajebano sve kao u stvarnosti
mustang Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 ma sta si se toni nakomio na senke?!? citam i dalje ne razumem zbog cega je toliko ne volis. moram priznati i meni je bila bolja od berlina. fakin teatralnost mi dosadila u jednom momentu i oduglavecenje resenja plota. senke su bas dobro drzale paznju, jedva cekas sta ce sledece da bude. imali smo okultizam, fanatizam, romantizam, nacionalizam...sta me briga da li su se drzali cinjenica, ne gledam dokumentarac
ToniAdams Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Pa slaba mi je jako, nije da je posebno ne volim, samo me nervira hajp i hvalospevi.
hefaca Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Gde si da branis Nemanjice... Da te nervira sve suprotno...
ToniAdams Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 To stvarno nisam uspeo da pogledam, uz ogromnu želju
Weenie Pooh Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Izvolite kratak recap teme od 60 strana za ove što se dvoume da li da počnu sa gledanjem. Samo najeminentniji učesnici u raspravi su citirani - ostalima izvinjenje. On 11.12.2017. at 21:51, ToniAdams said: Joj kolko je meni vrh bilo kad je ciganjka rekla ne znam kako mi se zove jebač al znam da mu je ćaća petar. ogavno neuverljivo to izgleda, najslabiji deo ionako slabe serije, nekoliko klipana sede pred kafanom i izigravaju favele rio de zaneira. On 14.12.2017. at 20:18, Weenie Pooh said: Joj jebote, pa ladno će da bude kako zli Tuljani hoće da instaliraju svog čoveka na sveti srpski presto Na osnovu one priče da su nacisti posle ponudili Đorđiju da bude kvislinški kralj, a on ih odlučno odjebao... Takođe, neko je Deksu teško slagao da su heroin i opijum party drugs od kojih se skače po stanu uz divlju muziku sa gramofona... On 15.12.2017. at 1:25, Weenie Pooh said: Nije da se žalim, super mi je zabavno, ali potrebno je biti posebna vrsta idiota pa lupati kako Tuljani vekovima odrubljuju glave u odbranu tevtonske rasne čistoće.
Recommended Posts