Timmy Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Ti pricas o tome da su oni dali otkaz. A ja pretpostavljam da im je Brstina prvo dao otkaze (po direktivi) a onda na svoju ruku to okrenuo u banju&Svajcarsku.
*edited by mod Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Nesto mislim da nema dovoljno prostora za Vesnu Trivalic i Kaludjera koji bi po nekoj logici trebao da krene u all out revenge. Ocekujem da ce njega da roknu u prve dve epizode kako bi pokazali zajebanost novog glavnog zlikovca iz Thule.
Frank Pembleton Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Znači proradio vajber, dogovoreni detalji ugovora?
mustang Posted August 29, 2018 Author Posted August 29, 2018 13 minutes ago, ToniAdams said: volim ja vesnaru, dobra je ona ma za sta je dobra? jedna ista uloga celi zivot...kad je vidim dosadno mi. nema tu nikakvog izazova. bolje da su neku nepoznatu siroj publici stavili a ne po prijateljstvu.
ToniAdams Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 a jebiga. ne verujem da ce ovde biti nesto zahtevna uloga.
Filozof manijak Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 MIslim da su je kastingovali za ulogu one čuvene nemačke okultistkinje, ekstrasensa, šta li je već.... Taman je talentovana za takve uloge lujki
ToniAdams Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 pa jest, samo sto ta treba u startu ima pola vesninih godina, a po toj izmisljenoj ledjendi, imala je pride neku foru da cuva mladost i lepotu u nedogled. morace vesna dima dublerku.
mustang Posted August 29, 2018 Author Posted August 29, 2018 (edited) meni je uzasno prijalo da vidim nepoznate glumce tu...mislim meni nepoznate, verovatno vi znate njih sto iz pozorista sto na platnu.na primer koleginica od zike, crnka...pravo osvezenje, pa makedonka ubica...jedva cekam da vidim sta ce dalje da rade...cak mi je posle legao i onaj inspektor mladi sto je radio sa bjelom. u pocetku je bio previse teatralan pred kamerom, al to je reziser kriv sto nije malo smanjio mu gas. posle je vec krenuo da pliva. za razliku od bjele...covek rodjen pred kamerom. odlican. kod vesne me sve pocne da me nervira. od boje glasa do izbora kako iznosi ulogu. Edited August 29, 2018 by mustang
hefaca Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 1 hour ago, Frank Pembleton said: Znači proradio vajber, dogovoreni detalji ugovora? Ne Top ce da ponudi top
ToniAdams Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 34 minutes ago, mustang said: meni je uzasno prijalo da vidim nepoznate glumce tu...mislim meni nepoznate, verovatno vi znate njih sto iz pozorista sto na platnu.na primer koleginica od zike, crnka...pravo osvezenje, pa makedonka ubica...jedva cekam da vidim sta ce dalje da rade...cak mi je posle legao i onaj inspektor mladi sto je radio sa bjelom. u pocetku je bio previse teatralan pred kamerom, al to je reziser kriv sto nije malo smanjio mu gas. posle je vec krenuo da pliva. za razliku od bjele...covek rodjen pred kamerom. odlican. kod vesne me sve pocne da me nervira. od boje glasa do izbora kako iznosi ulogu. slazem se, naravno. ali klanovi su jaci nego u napulju.
Recommended Posts