Jump to content
IGNORED

Senke nad Balkanom

mustang

Recommended Posts

Posted (edited)

:blush: taj rad

Edited by mustang
Posted

E da, ovaj detalj nisam najbolje skontao: jel je Vrangel na samrti provalio da Aljoša radi za Crvene i truje ga? 

Posted (edited)

jeste. zato se i zahvalio (sarkasticno)  sto mu pomaze da umre.

Edited by mustang
Posted (edited)
25 minutes ago, Filozof manijak said:

E da, ovaj detalj nisam najbolje skontao: jel je Vrangel na samrti provalio da Aljoša radi za Crvene i truje ga? 

Aljoša mu recituje stihove neke od pjesama koje pjevaju o nepobjedivoj CA, Vrangel tako shvata ko ga truje i nastavlja da recituje drugu strofu pjesme.

Edited by fikret selimbašić
Posted

A šta ako je Rajs vođa Tule?

To bi bilo tako dijabolično...

:52_fearful:

Posted

joj kolko je iritantna ova glupaca od zene od doktora.

a potpuno genijalna scena je kad baca krvavu masku na prvu stolicu u hodniku, sta ima veze, ko kad ide sa pijace pa okaci kesu dok se izuje. i koja je bila poenta belinog stekanja u kuci kad je doneo sesir da isprovocira krojaca? ogavno neuverljivo to izgleda, najslabiji deo ionako slabe serije, nekoliko klipana sede pred kafanom i izigravaju favele rio de zaneira.
mogli su jos ljudstva i kulisa iskoristiti, il jos bolje, da odu u bilo koju selendru na jugu, i da spontano snime scene na ulici.

Posted

Toni se folira, otkida na seriju

Posted
33 minutes ago, ToniAdams said:

joj kolko je iritantna ova glupaca od zene od doktora.

a potpuno genijalna scena je kad baca krvavu masku na prvu stolicu u hodniku, sta ima veze, ko kad ide sa pijace pa okaci kesu dok se izuje. i koja je bila poenta belinog stekanja u kuci kad je doneo sesir da isprovocira krojaca? ogavno neuverljivo to izgleda, najslabiji deo ionako slabe serije, nekoliko klipana sede pred kafanom i izigravaju favele rio de zaneira.
mogli su jos ljudstva i kulisa iskoristiti, il jos bolje, da odu u bilo koju selendru na jugu, i da spontano snime scene na ulici.

to ima smisla jedino ako je i Kristica bila sa ostalim cicama (a bilo ih je) na inicijaciji Mahta kad ti je posekao omiljenu.

Posted

pa mislim da nije, vidis da je zgrozeno ugledala nesvakidasnji prizor

Posted (edited)
11 minutes ago, ToniAdams said:

pa mislim da nije, vidis da je zgrozeno ugledala nesvakidasnji prizor

Nisam obratio paznju na njenu facu, ali ako je tako, onda je bas slabo mesto. Mislim, bas do sada dr Pele deluje kao indijanac kome se desavaju takvi bazicni faulovi....

edit: Sad sam pogledao, deluje ne previse iznenadjeno, sa mucninom, jbmli ga...

Edited by Toni Sumaher
Posted

Sad odgledao...
Pa jbte onaj Kičić ono je strašno!
A kad dvaput kaže "...dečko" ...
A ona doktorova žena/devojka kojim ona dijalektom priča?

...xxx....

Posted

Kicic je za svoje standarde bio ok u prosloj, u ovoj epizodi je katastrasan...

Posted (edited)
20 minutes ago, Toni Sumaher said:

Nisam obratio paznju na njenu facu, ali ako je tako, onda je bas slabo mesto. Mislim, bas do sada dr Pele deluje kao indijanac kome se desavaju takvi bazicni faulovi....

edit: Sad sam pogledao, deluje ne previse iznenadjeno, sa mucninom, jbmli ga...

meni deluje iznenadjeno al pre svega zgrozeno, nemam pojma, mozda riba tako glumi srecu

15 minutes ago, Frank Pembleton said:

A ona doktorova žena/devojka kojim ona dijalektom priča?

stokavskim

Edited by ToniAdams