Weenie Pooh Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 (edited) Moja glavna i osnovna zamerka ovoj seriji je što su zbog nje rezultati google image search pojma "Demogorgon" 80% čudovište iz prve sezone, a samo 20% onaj pravi, staaari, izvorni, starogradski Demogorgon, the Sibilant Beast <_< Edited November 3, 2017 by Weenie Pooh
Weenie Pooh Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Nerds get all the cool chicks, zar nisi gledao finale S2?
Pokojni Ruxin Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Naače da bi uopšte dobacili do finala da nije bilo kul jockova sa bejzbolkama posutim ekserima -_-
Weenie Pooh Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Znaš kad bi taj jock sa bejzbolkom znao da se mind flayers najlakše suzbijaju prizivanjem horde zombija da mu nije bilo malog debelog Dungeon Mastera?
gospa buba Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 boze shto vi to svashta neshto dozivljavate
Pokojni Ruxin Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Samo da primetim da je topić već krenuo da se debelo isplaćuje, ovakav kvalitet diskusija ne možete naći na onom opštem. Plus ga vini ušarenio ovim sličicama pa je još i family friendly. Indoktrinišemo od malih nogu kako je i red. ^_^
kud u maglu Simoviću Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 meni je ovo super eksploatacija nostalgije malo toga izuzimajući nostalgiju nego, molim za podsetnik od kud 11 kod pandura?
Weenie Pooh Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Plus ga vini ušarenio ovim sličicama pa je još i family friendly. Indoktrinišemo od malih nogu kako je i red. ^_^ Mora negde malo da se zašareni, od kako su na PL topiku zabranili Šakirine gifove odumire polako forum -_-
Weenie Pooh Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 nego, molim za podsetnik od kud 11 kod pandura? Pa prikaže se u drugoj i trećoj epizodi kako su se sreli. Ukratko, namamio je na one vafle što dete voli, ostavljao joj ih u šumi dok se nije osmelila da izađe iz žbunja.
kud u maglu Simoviću Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 tnx verovatno je u trećoj, sad sam završio drugu
Recommended Posts