porucnik vasic Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 За мене који сам се поприлично искључио из масмедиа у последњих годину дана, откривање овог серијала је било право откровење. Носталгија са мером, ликови са којим гледалац може се индентификује, досад прилично козистентна прича, недостатак псовки, шмркања кокаина и којекаквих сексуалних егзибиција. Прогутао сам је и поред извесних рупа у сценарију. За разлику од васколиког ППП пучанства једва чекам трећу сезону, до које ћу прве две да погледам још који пут.
gospa buba Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 shtobre, i ja jedva chekam trecu <_< plus, povratak vinone rajder nema cenu -_-
Pečorin Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Vrhunska zabava, početak druge sezone je nešto sporiji, ali na kraju sam bio i više nego zadovoljan. Btw meni sedma epizoda nije smetala, a i saznali smo da je tatica živ Jedva cekam trecu sezonu, i iskreno verujem da braća neće izneveriti.
aram Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 ja sam srecno tek na pola prve, no bojim se da cu za vikend zbindzovati ostatak :( @vasic evo nesto za prave fanove
copkillah Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 meni je ovo super eksploatacija nostalgije, prijala mi je i prva i druga sezona
Ajant23 Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Bolje je reći indoktrinacija preko nostalgije...
Meazza Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Nije mi se svidela prva sezona. Verovatno cu probati drugu, mora da ima nesto u tome ako ste se toliko nalozili.
porucnik vasic Posted November 3, 2017 Author Posted November 3, 2017 indoktrinacija u kom smislu?Много и ти питаш. [emoji6] Sent from my iPhone using Tapatalk
Joe D Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Nije mi se svidela prva sezona. Verovatno cu probati drugu, mora da ima nesto u tome ako ste se toliko nalozili. ako ti se prva nije svidela, tesko da ce ti se druga svideti. ne nudi prakticno nista novo.
Sara Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 mazo, gledaj obavezno, ima gde isteruju djavola grejalicom :D
copkillah Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Много и ти питаш. [emoji6] Sent from my iPhone using Tapatalk ja sam za diskusiju, okej mi je da obrazloži
Recommended Posts