Lena Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 1 hour ago, Svemir Zeka said: Banksport radi u školi, odgovorno tvrdim da ne dolazi na posao pre 8 Kako to misliš? Ja radim u školi, časovi mi počinju u 7.30h. Kad imam dežurstvo tamo sam najkasnije u 7.15h.
napadaj Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Mi radimo od 08:00, al' ja u poslednje vreme dolazim oko 7-7:15. Više volim da ustanem rano nego leba da jedem, ali mi ne smeta kad je ujutru mrak i više bih voleo da popodne imamo još jedan sat dnevnog svetla. 1
Svemir Zeka Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 1 hour ago, Lena said: Kako to misliš? Ja radim u školi, časovi mi počinju u 7.30h. Kad imam dežurstvo tamo sam najkasnije u 7.15h. Kod nas počinju u 8 🤷 1
Lena Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 @Svemir Zeka Delovalo mi kao da se odnosi na sve škole, pa se zato bunim
pt 2.0 Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 (edited) Šta je banksport? edit. @kud u maglu Simoviću ja sam se roknula, ovo je ovde moja astralna projekcija, hoda po pepepeju, luta po temama, plašeći gospodu. Edited November 2, 2022 by pt 2.0 1
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2022 Author Posted November 2, 2022 3 minutes ago, pt 2.0 said: Šta je banksport? papir, bankpost @banksport 1
Lena Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 2 minutes ago, pt 2.0 said: Šta je banksport? To sam se i ja prvo pitala, posle videh da je nik jednog od forumaša. 1
pt 2.0 Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 (edited) Ladno sam pomislila da po školama postoji nekakav “banksport” sa različitim radnim vremenima od škole do škole, za koji svi znate. Sem mene. Idem da odmorim malo.. Edited November 2, 2022 by pt 2.0 4
Svemir Zeka Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Banksport je kolega koji je iz banke prešao u prosvetu (pretpostavljam u računovodstvo) i onda shvatio koliko se u školama ništa ne radi, a samo kukamo. Javio nam se na topiku o školi za vreme kovida, i samo nestao 🤷 Tako da: ili se vratio u banku, ili radi u nekoj školi, nama neznanoj, od 6 sati. 1 1
Svemir Zeka Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 11 minutes ago, Lena said: To sam se i ja prvo pitala, posle videh da je nik jednog od forumaša. To nas neko troluje, verovatno kums. 1
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2022 Author Posted November 2, 2022 zimski raspust, letnji raspust, prolećni raspust, nova godina,sretenje, dan primirja, prvi maj, drugi maj, božić, uskrs, rastko nemanjić jel može ne prste ruke da se prebroje dani kad prosvetari rade 1 3
pt 2.0 Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Ček ček, je l beše sad u novembru ima nešto neradno?! … kopa po netu… IMA! 11.11. Dan primirja u WWI, pa još petak. Tooooo, lutko!!! 1
Svemir Zeka Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Ima jedan dan Svima je neradan ko prati državne
Lena Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 41 minutes ago, Svemir Zeka said: Banksport je kolega koji je iz banke prešao u prosvetu (pretpostavljam u računovodstvo) i onda shvatio koliko se u školama ništa ne radi, a samo kukamo. Javio nam se na topiku o školi za vreme kovida, i samo nestao 🤷 Tako da: ili se vratio u banku, ili radi u nekoj školi, nama neznanoj, od 6 sati. nema šanse da bih se setila toga da nisi rekla, svaka čast za memoriju kums, ti bi da se svađaš, m 1
gospa buba Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 zimski raspust, letnji raspust, prolećni raspust, nova godina,sretenje, dan primirja, prvi maj, drugi maj, božić, uskrs, rastko nemanjić jel može ne prste ruke da se prebroje dani kad prosvetari rade rade do podne idu kuci peku ajvare do uveche. ko da mi ne znamo.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1 3
Recommended Posts