Filozof manijak Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 (edited) Ima nas raznih btw: što se mene tiče, nek ostave bilo koje računanje, samo da ge ne menjaju tokom godine. Lićno, više sam za zimsko računanje iz ličnih razloga i CET vremenske zone. Edited February 10, 2018 by Filozof manijak
SNARC Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Meni se cini da se ovde ljudi ne umaraju i ne trose dovoljno tijekom dana..pa ih firca spavanje nocom
Timmy Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 9 minutes ago, renne said: ja il' sam lud, i svi oko mene, ili ne znam šta je ali svi u mojoj okolini su popizdeli na ovu najavu, svi kažu da jedva čekaju da se desi letnje vreme, da se taj jebeni sat pomeri, da se dan produži samo ovde na forumu se piše kako je sranje imati duži dan mada, ppp je ovo, ovde je uživanje biti antiprotivan™ Vecina je i ovde za duzi dan. Ali filozof koji ima suprotan stav ubi pisanjem da nas ubedi u to njegovo, pa si stekao utisak da ih je mnogo
renne Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 34 minutes ago, Filozof manijak said: Ima nas raznih btw: što se mene tiče, nek ostave bilo koje računanje, samo da ge ne menjaju tokom godine. Lićno, više sam za zimsko računanje iz ličnih razloga i CET vremenske zone. nek ukinu promenu što se mene tiče, al' nek' ostave letnje
pt 2.0 Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 7 hours ago, Filozof manijak said: video bih te da se budiš u 5:30 k'o ja i ja se isto ovako samosažaljevam. ustati u mrak je protivprirodno.
ToniAdams Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 7 hours ago, Filozof manijak said: video bih te da se budiš u 5:30 k'o ja ori vole kad nemaš škole
precog Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 ori vole kad nemaš škole Morgen malo bi ti glabo bureka da nema vrednih pekara da ustaju zorom.
gospa buba Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Meni se cini da se ovde ljudi ne umaraju i ne trose dovoljno tijekom dana..pa ih firca spavanje nocom [emoji4]istina je, slabije smo po ataru [emoji38]sent from bubamoto
mustang Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 (edited) ja sam protiv. tesko podnosim pomeranje vremena, izbaci me iz rutine i sva sam ko pijana prvih dve nedelje. ne smeta mi budjenje ni po mraku ni po danu...smets mi nasilno skracenje ili produzetak vremena. sigurna sam da pomeranje sata nije dobro ni za nase telo a ni psihu. a ja sam rob svog tela. od psihe sam digla ruke :D..tu ni lobotomija ne pomaze nije zdravo pomeranje vremena i treba da se ukine Edited February 11, 2018 by mustang
renne Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Jel oni donesoše neku zvaničnu odluku? Ili sve ostaje i dalje po starom? Za dvadeset dana bi trebalo da bude promena
kud u maglu Simoviću Posted March 5, 2018 Author Posted March 5, 2018 jok to je bio samo predlog, sad to ide na komisiju
katamaran Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 (edited) Ne menjamo sat u isto vreme kad i Ameri? Klijentkinja mi sad posla ovo: Quote Okay, so you are 9 hours ahead of me. Next week you will be 8 hours ahead of me since the US moves the clock back one hour early Sunday morning. It is currently 10:38 AM here. Koliko vidim mi menjamo tek 25. marta http://www.cekos.rs/praznik/promena-vremena Jel u pravu ona oko ovog menjanja sata u US? edit: i google kaze da menjaju 2 nedelje pre nas Daylight saving time 2018 in United States of America will begin at 2:00 AM on Sunday , March 11 Edited March 8, 2018 by katamaran
Delija67 Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 U pravu je. U Evropi se menja poslednje subote u martu i oktobru, a u Americi malo ranije
Recommended Posts