Jump to content
IGNORED

letnje računanje vremena

kud u maglu Simoviću

100 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

ako neko treba da odbije iz stratesko ekonomskih razloga to su hrvati, treba se boriti za sat dulje na plazama, grcima je lako, oni su na pocetku gmt+2, mogu da apsorbuju taj sat ranije kad pada mrak a da ne ugroze produzeno popodne na plazi

+1 za ovo sto kaze pilots

najbolje mi sto je argument za nepomeranje sata da steti zdravlju a ovo sat manje svetla kao ne steti.:( mrzim mrak i tamu, bez sunca i svetla ode mi kemija mozga k vragu

Edited by InvisibleLight
Posted (edited)
4 minutes ago, aram said:

@I*m with the pilots

Al zajebano kad imas sitno dete koje bi trebalo u 21h da spava, a dan do pola jedanaest...

Rekoh, lakse je ubiti svetlost i zamraciti po potrebi. Znam za te muke od poznanika iz Dizeldorfa, imaju guste roletne i zavese pa to odradi posao nekako/nekad.

Ja sam se najvise osvrnula na to neshvatanje potrebe za vise svetlosti. Ne znam sta bi bilo bolje po pitanju same teme.

Edited by I*m with the pilots
Posted (edited)

daj samo da se ja apdejtujem josh jednom za svaki sluchaj. ovo kako je sad, zimsko, to je nashe prirodno, od ono nekad kad smo bili deca u sfrj?

Edited by gospa buba
Posted
4 minutes ago, gospa buba said:

daj samo da se ja apdejtujem josh jednom za svaki sluchaj. ovo kako je sad, zimsko, to je nashe prirodno, od ono nekad kad smo bili deca u sfrj?

Da

Posted

Inače, bacio sam pogled na ovu vest i po ostalim portalima, tj.komentarima. Tamo tek besni "rat" izmedju pristalica zime i leta, nije samo na ppp-u eksplodirala polemika :-)

Pošto ova odluka evropskog parlamenta nije obavezujuća za države članice, bila bi fora kad bi pola zemalja ostalo na zimskom računanju, a druga polovina na letnjem. To bi tek bio haos :lol:

Posted

Da ne preterujemo sad što se tiče brodova  i aviona, ali bi zajedničko tržište i transport bio zanimljiv, kada bi mapa računanja vremena po državama EU izgledala kao leopardova koža. :)

Posted

znam zajebavamse. malo mi je čudno da donesu neobavezujuću preporuku. to bi  moralo da se odluči što šire moguće

Posted (edited)

Svima je potreban jedan

page_1_thumb_large.jpg

:lol:

Inace veoma daobra knjiga. 

Edited by raindelay999
Posted
3 hours ago, Filozof manijak said:

Inače, bacio sam pogled na ovu vest i po ostalim portalima, tj.komentarima. Tamo tek besni "rat" izmedju pristalica zime i leta, nije samo na ppp-u eksplodirala polemika :-)

Pošto ova odluka evropskog parlamenta nije obavezujuća za države članice, bila bi fora kad bi pola zemalja ostalo na zimskom računanju, a druga polovina na letnjem. To bi tek bio haos :lol:

vreme je relativna stvar, al kako sam fiziku izučavo poslednji put krajem osamdesetih, a i to vrlo površno, možda i nije relativno

al bi svakako bilo zanimljivo biti učesnik tog eksperimenta

Posted

a sto ne bi napravili kompromis i jednom nedeljno menjali sat unazad ili unapred, zavisi kome kako treba. napravi se glasanje preko mobilnog: kako da racunamo vreme sledece nedelje, vecina odluci i to je to.

milina!

Posted

Svakog vikenda između subote i nedelje sat unazad. Uvek više sna. 

Posted
9 hours ago, renne said:

Pa sav istočni region je na +2, pa što i mi ne bismo bili

na stranu shta bi bilo dobro, da li je kad smo bili deca stvarno bilo toliko nenormalno?

Posted

pa bilo je, ali šta smo tad znali

a ja ne bih upao u grob na mezarju da je malo kasnije sunce zalazilo