October 20, 20231 yr Author Najprljaviji u istoriji, verovatno Luis Monti, ali to su neka druga vremena. Od "novijih" igraca Oscar Ruggeri.
October 20, 20231 yr Roj Kin meni bio skroz odvratan s onim divljackim startovima i ponasanjem, jedan od najgroznijih.
October 20, 20231 yr Roy Keane je ovim startom okoncao karijeru ovom igracu Sitija. Danas sma(t)ra po televizijama, a ako sam dobro video, on Carragher i G. Neville valjda, imaju neke turneje gde pricaju svoje anegdote iz svoje bogate karijere.
October 20, 20231 yr Author 32 minutes ago, MocaVukotic said: Imamo i cele prljave klubove, dirty leeds Estudijantes 60-tih.
October 20, 20231 yr 3 hours ago, Zico said: Roy Keane je ovim startom okoncao karijeru ovom igracu Sitija. Danas sma(t)ra po televizijama, a ako sam dobro video, on Carragher i G. Neville valjda, imaju neke turneje gde pricaju svoje anegdote iz svoje bogate karijere. Koliko znam to je demantovano, tj. taj bi se lik svakako povukao i da nije bilo starta Kina.
October 20, 20231 yr 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Koliko znam to je demantovano, tj. taj bi se lik svakako povukao i da nije bilo starta Kina. To je Halandov Otac…
February 25, 20241 yr Dragiša, Dragiša... Kad se sjetim samo količine sprdačina na konto njega dok je igrao.
February 25, 20241 yr Nece peder da doda Kobri Pricao je Pancev za onaj treci zgoditak Rendzersima da je namerno dodao Binicu u sirinu umesto u prostor, da bi onda ovaj njemu morao da nabaci da ga on mete Staaaaari fudbal kad su i jedni i drugi jeli paprikas, triblali, ne vracali se u odbranu i pusili paklu dnevno Edited February 25, 20241 yr by Ratamahatta
February 25, 20241 yr i u drugom pol kad je šuknuo pored dalje stative pa pokazuje Pančevu rukom uklizaj majku ti jebem