Meazza Posted October 20, 2023 Author Posted October 20, 2023 Najprljaviji u istoriji, verovatno Luis Monti, ali to su neka druga vremena. Od "novijih" igraca Oscar Ruggeri.
MocaVukotic Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 Imamo i cele prljave klubove, dirty leeds 1
W.F.C. Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 Roj Kin meni bio skroz odvratan s onim divljackim startovima i ponasanjem, jedan od najgroznijih.
Zico Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 Roy Keane je ovim startom okoncao karijeru ovom igracu Sitija. Danas sma(t)ra po televizijama, a ako sam dobro video, on Carragher i G. Neville valjda, imaju neke turneje gde pricaju svoje anegdote iz svoje bogate karijere. 1
Meazza Posted October 20, 2023 Author Posted October 20, 2023 32 minutes ago, MocaVukotic said: Imamo i cele prljave klubove, dirty leeds Estudijantes 60-tih. 1
Mindaugas Žukauskas Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 3 hours ago, Zico said: Roy Keane je ovim startom okoncao karijeru ovom igracu Sitija. Danas sma(t)ra po televizijama, a ako sam dobro video, on Carragher i G. Neville valjda, imaju neke turneje gde pricaju svoje anegdote iz svoje bogate karijere. Koliko znam to je demantovano, tj. taj bi se lik svakako povukao i da nije bilo starta Kina. 2
Hamlet Strašni Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Koliko znam to je demantovano, tj. taj bi se lik svakako povukao i da nije bilo starta Kina. To je Halandov Otac…
hrkljush boys_2 Posted February 25 Posted February 25 Dragiša, Dragiša... Kad se sjetim samo količine sprdačina na konto njega dok je igrao. 1
Ratamahatta Posted February 25 Posted February 25 (edited) Nece peder da doda Kobri Pricao je Pancev za onaj treci zgoditak Rendzersima da je namerno dodao Binicu u sirinu umesto u prostor, da bi onda ovaj njemu morao da nabaci da ga on mete Staaaaari fudbal kad su i jedni i drugi jeli paprikas, triblali, ne vracali se u odbranu i pusili paklu dnevno Edited February 25 by Ratamahatta 1
levi Posted February 25 Posted February 25 i u drugom pol kad je šuknuo pored dalje stative pa pokazuje Pančevu rukom uklizaj majku ti jebem 1 2
Recommended Posts