October 5, 20213 yr Author Ne bih ubacivao golmane ako bas ne moram... A Neuer umesto Ramosa? Zajebano. Kasiljas ima malo bzvz drugu polovinu karijere.... Sta znam. Kad smo kod golmana: 1929 - Yashin
October 5, 20213 yr 8 hours ago, Meazza said: 1964 - M. Laudrup 1967 - R. Baggio 1972 - Rivaldo 1988 - Lewandowski Ne moze Rivaldo nikako.
October 5, 20213 yr Author 17 minutes ago, lazni said: 88 - Aguero Moze i Aguero, nemam nista protiv.
October 5, 20213 yr 2 minutes ago, Meazza said: Sto? Zato sto nije bolji od najuspjesnijeg trenera svih vremena
October 5, 20213 yr Author 11 minutes ago, MiddleClass said: Zato sto nije bolji od najuspjesnijeg trenera svih vremena Zidan je 72. Ili te ja ne pratim?
October 6, 20213 yr 7 hours ago, Meazza said: Ne bih ubacivao golmane ako bas ne moram... A Neuer umesto Ramosa? Zajebano. Kasiljas ima malo bzvz drugu polovinu karijere.... Sta znam. Kad smo kod golmana: 1929 - Yashin +1 golman mi nikad nije bio neko ko pravi izrazitu razliku na terenu, tj. ako je pravi odbrana ti je krš s tim usko povezano: 1999 Dolaruma Mada je mozda za te milenijalce jos uvek rano govoriti, recimo de Liht i Haverc su isto godiste, pitanje je kuda ce ih karijere odvesti
October 6, 20213 yr 9 hours ago, Meazza said: Ja mislim da treba da bude Iniesta jer je on svoju priliku u finalu SP iskoristio a Robben choukovao. Iniesta je bio najslabiji deo trija sa Mesijem i Xavijem. Svoju šansu jeste iskoristio na SP, ali je u reprezentaciji i klubu uvek bilo daleko bitnijih igrača od njega. Edited October 6, 20213 yr by Facundo Orellana