December 30, 20241 yr Potražite preko praznika Jedan od najboljih gradskih derbija ikada Superfinale grčkog prvenstva 2009 AEK - Olympiakos 4:4 regularno, na penale 14-15, posle 34 izvedena Ludilo od tekme AEK vodio 2-0 posle 8 minuta, Oly izjednačio za produžetke u 96.minutu, onda Oly preokrenuo pa AEK stigao pred kraj i onda mamutskih po 17 penala sa svake strane da bi goša Olyja dao go za pobedu. Na stadionu (OAKA) bilo sve, navijači u 2 kopa sa 100m praznine između, penisovanje suprotne strane posle golova, tuča na terenu, crveni kartoni, ludilo golovi u zaustavnom vremenu, oba Srbina mašili penale - Majstorović i Đorđević. Ovde ima malo, treba videti sve: https://www.facebook.com/share/v/1EfCmaGnbj/
April 7, 20251 yr na današnji dan 7.4.99 u beogradu je odigrana ta istorijska utakmica partizan aekgrci su strašno ponosni na to a mi smo zaboravilikako je bilo kad je ceo svet bio protiv tebe sem jedne bratske nacijeljudi su došli autobusom iz atine u srbiju pod bombamanaravno grobari su sve usrali par godina kasnijeali to je druga, idiotska pričahvala aek
April 7, 20251 yr 15 hours ago, Eleniko said:naravno grobari su sve usrali par godina kasnijeali to je druga, idiotska pričahvala aekNa sta mislis, kad igrali PFC OM, a AEK bio sa njima u kavezu?
April 8, 20251 yr 6 hours ago, ultra plasticni said:Na sta mislis, kad igrali PFC OM, a AEK bio sa njima u kavezu?ne, grobari su pokvarili te odnose sa AEK navijačima zbog "bratstva" sa PAOK, bilo je odlazaka u grčku i sačekuša za AEK-ovce zajedno sa PAOK-aramato su ovi doživeli kao izdaju, pogotovo zbog tog dolaska u beograd i podrške tokom bombardovanjapa je to kulminiralo na onoj rukometnoj utakmici partizan AEK, kada su ovi prvo divljali u atini, pa neodigrani revanš u beogradu (topovski udari na terenu pre početka) pa onda odloženi revanš u bugarskoj kao "sigurnoj" zemljino taj hejt ne prestaje, gorbari su išli i u volos na finale grčkog kupa PAOK AEK da jure atinjane Edited April 8, 20251 yr by Eleniko
April 8, 20251 yr On 7. 4. 2025. at 9:51, Eleniko said:na današnji dan 7.4.99 u beogradu je odigrana ta istorijska utakmica partizan aekgrci su strašno ponosni na to a mi smo zaboraviliTako je, imam drugara iz Atine, AEK-ovac, i cesto se seti te utakmice, sa ponosom. Meni ne zamera grobarstvo, mozda nije toliko upucen, a mozda je samo jako fin.
April 18, 20251 yr On 8. 4. 2025. at 8:05, Eleniko said:ne, grobari su pokvarili te odnose sa AEK navijačima zbog "bratstva" sa PAOK, bilo je odlazaka u grčku i sačekuša za AEK-ovce zajedno sa PAOK-aramato su ovi doživeli kao izdaju, pogotovo zbog tog dolaska u beograd i podrške tokom bombardovanjapa je to kulminiralo na onoj rukometnoj utakmici partizan AEK, kada su ovi prvo divljali u atini, pa neodigrani revanš u beogradu (topovski udari na terenu pre početka) pa onda odloženi revanš u bugarskoj kao "sigurnoj" zemljino taj hejt ne prestaje, gorbari su išli i u volos na finale grčkog kupa PAOK AEK da jure atinjaneNe, sve je počelo tako što je Aek na utakmici LŠ Marsej - Partizan bio na tribini Marseja.Tada je sve puklo. Aek je smatrao da to nije ništa strašno, a Grobari su se posle toga skroz okrenuli Paoku.I pre te 1999-e Paok i Partizan su bili u dobrim odnosima.
November 20, 2025Nov 20 Stanica londonske podzemne Wembley ParkNije mi bilo jasno zasto su srusili potpuno legendarnu fasadu na Vembliju, ali sta je tu je, sada imamo ovako nestoStavio sam na ovu temu iz ovog razloga Edited November 20, 2025Nov 20 by Emerald