Apollo Creed Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 https://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2018&mm=08&dd=08&nav_id=1428613 Bogovi humora...
pbg12345 Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 jos ako je ostao i drugi okafor eto najjaceg centarskog para lige
theanswer Posted August 14, 2018 Author Posted August 14, 2018 više je za ljude tamo ali pogledah i ja https://www.facebook.com/PlayersOnlyFilms/videos/312799145954293/
Cane Vukic Prebranac Posted August 22, 2018 Posted August 22, 2018 Спомиње се трејд Теа у Кливленд (плус Беверли, Галинари и пик). У супротном смјеру би ишли Џеј Ар и Џорџ Хил.
theanswer Posted August 22, 2018 Author Posted August 22, 2018 spominje se u smislu da je bličer riport izašao sa tekstom realistic trade ideas for nba dog days u smislu daj da bacimo koju ideju kad nemamo ništa da pišemo tokom leta naši tabloidi preneli pod naslovima "sprema se nba blokbaster teo u klivlendu"
pbg12345 Posted August 22, 2018 Posted August 22, 2018 kakav je uopste njegov status u klipersima? koga uopste klipersi imaju na pleju? galinari, teo, beverli, to od onih iz prosle sezone sto mi padaju na pamet, ne deluje bas da im se smesi dobra sezona nabrojani u smislu zdravlja
theanswer Posted August 22, 2018 Author Posted August 22, 2018 (edited) za početak je dobro pitanje u kom smeru će klipersi ići kao franšiza. posle odlaska grifina i deandrea balmer je skoro izjavio da neće tankovati, da ne može to da dozvoli, da ima previše odgovornosti prema ljudima koji dolaze na tekme i kupuju karte. takođe planiraju i selidbu u inglvud. to je uvek interesantno pitanje, da li krenuti na rebilding ili ići na plejof na ovakvom zapadu kad znaš da ti je max neka prva runda. da li se zadovoljavaš time? prošle godine da nije bilo povreda mnogih verovatno bi bili u plejofu, ali je roster i tako sklepan da je nemoguće bilo da ne bude povreda.. što se tea tiče, pretpostavka svega je njegovo zdravlje. onda može da se razmišlja o košarci. klipersi su sad draftovali alexandera koji je plej i kažu da su dosta zadovoljni njim. imaju i beverlija i gomilu igrača koji mogu i na 1 i na 2 poput bredlija ili lua ali teo ostaje jedini pass first play tu, tako da u nekoj idealnoj situaciji ima mesta za njega i ima minuta za njega uprkos njegovoj nepostojećoj odbrani. ako klipersi krenu drugim pravcem, njemu ne gine trejd do februara jer mu ističe ugovor na kraju sezone Edited August 22, 2018 by theanswer
goofs Posted August 22, 2018 Posted August 22, 2018 15 minutes ago, theanswer said: ako klipersi krenu drugim pravcem, njemu ne gine trejd do februara jer mu ističe ugovor na kraju sezone Vlade pazljivo motri situacju
Grandilof Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Pih, ode mi omiljeni igrac u penziju, mogao je kralj jos koju . Oostace u secanju mali milion neprespavanih noci, onih par sezona kad su jurili petu titulu je bilo posebno uzivanje.
Micko8 Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Pa i bilo je vreme da se penzionise. Najbolji juzno americki kosarkas svih vremena, moze da se stavi u diskusiju i za najboljeg internacionalnog, jedino sto me kod njega irtiralo je bilo simuliranje kojim je izvlacio faulove protivnika.
Recommended Posts