mjone Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Wall sjebao Mozda je bio faul Auuuuuu al' ce matori da se proserava :D Lavar je kralj, covek cini utakmice Lakersa zanimljivijim, covek bi trebao da bude na celu NBA umesto spodobe Silvera Jedino je pitanje da li ce Lonzo da prebrodi celu frku, ocigledno je da mu cela halabuka i ne prija previse ... bas iskreno zelim da postane zvezda, i zbog njega a i zbog Lavara : )
theanswer Posted October 27, 2017 Author Posted October 27, 2017 (edited) Kome se ne svidja trend moderne kosarke sa gomilom trojki uvek moze da uziva u hrkljusu Bostona i Milvokija, bas je onako prijatno za oko gledati cigletine u kojima prednjaci ovogodisnji mvp buduci goat. Da ne pricam o kreaciji u napadu Milvokija. Ono bih ja mogao da budem trener. Druze ne mozes biti mvp najbolje lige na svetu ako tako cigliras, nije ovo atletika idi preskaci prepone jbt. Eto rekao sam. Edited October 27, 2017 by theanswer
Calavera Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 (edited) jameer izvlaci pelicanse iz rupe, nuggetsi opet poklonili contributora protivniku za playoff :D jebote, joerger se prepolovio gledam ga pola minuta, kapiram kingsi opet promenili trenera... Edited October 27, 2017 by Calavera
Fins fleet Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Bogdan is on fire. Ako je i bilo ikakve sumnje, dokazuje na parketu da pripada ovde. Ocekujem ga vrlo brzo u prvih 5.
J.R. Cash Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Ne znam jel bilo losijeg odbrambenog igraca u ligi od Lillarda. I takav lik koji nema predstavu sta treba da radi ostaje u igri za poslednju odbranu dok je Turner na klupi. I sve bi to bilo mnogo lakse svariti da svakog jebenog dana ne kenja kako se fokusirao na odbranu i kako je posvecen napretku u tom segmentu, a onda pet puta ne zagradi Beverlija u drugom poluvremenu.
Zli Gli Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 (edited) Svaka cast Grifinu sto je sad kao nesto unapredio igru, point forward i sutiranje trojki i kurac palac ali meni je bio mnogo veci car dok je bio selja sto ukucava ljude u kos i dok se vise lozio. Sad je kao nesto sav zajeban i kul, ovo ono... Jebo Kliperse, nisu zanimljivi vise uopste. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited October 27, 2017 by Zli Gli
pacey defender Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Ne znam kako je izgledalo na terenu, ali statistika kaze: Beverli i Rivers 0 asistencija. Blejk i Galinari ukupno 8 od samo 11 celog tima. Zasto li mi je Teo pao na pamet?
theanswer Posted October 27, 2017 Author Posted October 27, 2017 (edited) Klipersi su sad more fun, Grifin je ove sezone vec ukucao dva lika u kos, cisto da znaju ljudi. Edited October 27, 2017 by theanswer
Mauci Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Klipersi su sad more fun, Grifin je ove sezone vec ukucao dva lika u kos, cisto da znaju ljudi. More fun? Ne postoji srpski expression za to pa moras da use engleski?
Rick.James Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Večeras Horlando dobija Spurse i učvršćuje se na prvom mestu Istoka...
theanswer Posted October 27, 2017 Author Posted October 27, 2017 More fun? Ne postoji srpski expression za to pa moras da use engleski? izvini lingvistički policajcu nisam te prepoznao.
J.R. Cash Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Klipersi su sad more fun, Grifin je ove sezone vec ukucao dva lika u kos, cisto da znaju ljudi. To jedino ako ti je zanimljivo da dva sata gledas Grifinov bully ball.
Mauci Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 izvini lingvistički policajcu nisam te prepoznao. Nema problema, it happens.
Recommended Posts