Jump to content

NBA 2017/18

66 members have voted

1. 1. prsten

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

TEO LUPIO BANANU!!!

Lillardu cini mi se

Pa onda zabio trojku

Edited by Have_Fun

Griffin i Teo bacaju jedan drugom povratne lopte za trojke :)

od gledanja klipersa sam brzo odustao zbog losih strimova, a od ovog drugog meca sam uspeo da vidim samo denverovu smehotresnu odbranu, posto su pokazivali samo napade nakon sto odbrane nesto, a to se slabo desavalo. jebem ti predsezenu.

Teo :)
Namestila se ruka posle povrede :)

gde ima linkova za NBA utakmice? ovde ce na TV-u ko i uvek samo da prenose one timove gde igraju Spanci.

gde ima linkova za NBA utakmice? ovde ce na TV-u ko i uvek samo da prenose one timove gde igraju Spanci.

nije ni to lose.

gledaces zagorca, tim u kojem je bio bobi, tim u koji je dosao jedan koji je bio u timu gde je bjelica,...

• Author

Bogdan odličan defanzivno i na lopti i u rotacijama. Sačekaću još koju utakmicu koja znači nešto pa da vidimo šta pričati o Jergerovom ofanzivnom sistemu.. Kuzma je ishajpovan već kao uostalom svaki igrač koji igra za Lejkerse i zna nešto sa loptom, zamrzeću dečka bezveze. 

@ros

a jokica ce da bojkotuje?

Edited by Joe D

nije ni to lose.

gledaces zagorca, tim u kojem je bio bobi, tim u koji je dosao jedan koji je bio u timu gde je bjelica,...

Ne bunim se inace, dobra im ekipa komentarise u studiu, Loncar je bio deo toga dugi niz godina, samo bih malo da gledam i ove nase.

Zato, ko ima neko foru da mi preporuci, nek se ne stidi:)

Edited by Majo

@ros

a jokica ce da bojkotuje?

ko i svaki posteni srbin

pa ima sinocnih utakmica preseasona. samo sad vidim na ovom nbahd-u da nesto kenja oko signup-a a ja ne vidim gde se moze registrovati  :unsure:

uvek sam koristio ovaj spanski. torrentujes snimke. sada i nema previse uploada, bice kada pocne sezona.

Guest
This topic is now closed to further replies.