Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

TEO LUPIO BANANU!!!

Lillardu cini mi se

Pa onda zabio trojku

Edited by Have_Fun
Posted

Griffin i Teo bacaju jedan drugom povratne lopte za trojke :)

Posted

od gledanja klipersa sam brzo odustao zbog losih strimova, a od ovog drugog meca sam uspeo da vidim samo denverovu smehotresnu odbranu, posto su pokazivali samo napade nakon sto odbrane nesto, a to se slabo desavalo. jebem ti predsezenu.

Posted

Teo :)
Namestila se ruka posle povrede :)

Posted

gde ima linkova za NBA utakmice? ovde ce na TV-u ko i uvek samo da prenose one timove gde igraju Spanci.

Posted

gde ima linkova za NBA utakmice? ovde ce na TV-u ko i uvek samo da prenose one timove gde igraju Spanci.

nije ni to lose.

gledaces zagorca, tim u kojem je bio bobi, tim u koji je dosao jedan koji je bio u timu gde je bjelica,...

Posted

Bogdan odličan defanzivno i na lopti i u rotacijama. Sačekaću još koju utakmicu koja znači nešto pa da vidimo šta pričati o Jergerovom ofanzivnom sistemu.. Kuzma je ishajpovan već kao uostalom svaki igrač koji igra za Lejkerse i zna nešto sa loptom, zamrzeću dečka bezveze. 

Posted (edited)

@ros

a jokica ce da bojkotuje?

Edited by Joe D
Posted (edited)

nije ni to lose.

gledaces zagorca, tim u kojem je bio bobi, tim u koji je dosao jedan koji je bio u timu gde je bjelica,...

Ne bunim se inace, dobra im ekipa komentarise u studiu, Loncar je bio deo toga dugi niz godina, samo bih malo da gledam i ove nase.

Zato, ko ima neko foru da mi preporuci, nek se ne stidi:)

Edited by Majo
Posted

@ros

a jokica ce da bojkotuje?

ko i svaki posteni srbin

Posted

pa ima sinocnih utakmica preseasona. samo sad vidim na ovom nbahd-u da nesto kenja oko signup-a a ja ne vidim gde se moze registrovati  :unsure:

uvek sam koristio ovaj spanski. torrentujes snimke. sada i nema previse uploada, bice kada pocne sezona.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...