May 2May 2 mislim da je vasko žabata psovao i kenjao što nije dobio and1 i usledila je tehnička. ako je imao 4x lične prethodno, valjda je to taman za isključenije
May 2May 2 Ne, ne, nije to. Dobio je dodatno slobodno. Priznati su poeni, a Deck je dobio faul. Kenjao je za situaciju iz odbrane pre toga gde mu je sviran 4. faul kada se postavio Lylesu za faul u napadu.Mislim da je zbog nastavljenog ponasanja dobio jos jednu i ovo sto kaze Djole, posto je vec imao 5, dodeljena je klupi, pa su odlucili da se potiru njegovo bacanje i jos jedno bacanje za Real.Ono sto ostaje nejasno je da je neposredno pre tog Real izveo bacanje za prvu tehnicku, priznat je 78. poen, onda je nastavljeno to Vasino ponasanje za koje je verovatno dobijena jos jedna tehnicka. Ali to nigde nije zabelezeno, ni snimkom, ni pisanjem na pbp.E sada nastaje zbun - ako je tako, to bacanje za drugu tehnicku bi se potiralo sa dodatnim Vasinim koje je trebalo neko drugi da izvede. Da je tako, ok, znali bismo o cemu je rec, ali Realu je onda skinut poen za bacanje koje je izveo Faku I vracen je rezultat na 77.Pritom, ovo su samo nasa nagadjanja, na pbp ne stoji nista od ovoga.Edit: mozda nije bilo druge tehnicke, vec su odlucili da potiru Vasino bacanje za 2+1 i Realovo za njegovu tehnicku iako su ga vec izveli, sto je zapravo dovelo sve u zabunu.Ako nije tako, onda je Real pokraden za poen 🙂 Edited May 2May 2 by Segundo
May 2May 2 Ma ovo drugo je, nigde nije zabeležena ta druga tehnička. Nisam znao da bacanja zbog faula na šutu mogu da se potiru sa bacanjima za tehničku i to još da ponište već regularno pogođeno bacanje. Mrzi me da kopam po pravilima, ali izgleda sumnjivo.
May 4May 4 SportklubZašto ljudi iz Zvezde i Partizana putuju u Barselonu?Sprot klubu je potvrđeno da su predstavnici Crvene zvezde i Partizana u utorak održali sastnak sa izvršnim direktorom Evrolige.
May 4May 4 53 minutes ago, uini said:ostoja ko dejvid bouvi, stalno ima neku drugu boju kose, samo jos jedno oko da promeniStajala mu "kosa" na suncu pa izbledela.
May 5May 5 Ova dvorana u Bugarskoj samo cekas da iskoce rukometasi kupa sampiona iz 1975, fazon Magdeburg - CSKA