April 30Apr 30 4 minutes ago, Valk said:Brt, bolje ko Monako laganih -30 nego ovo. Jadni navijači Valensije noćas, ima hitna da šljaka overtime.Jeste, ovo tragedija stvarno. Ali, kao i Zvezda to su fajteri, zato je bilo ovako gusto. Bila bi ista tugica.
April 30Apr 30 22 minutes ago, garmonbozia said:Najbolja utakmica ikad u ELSto rece Lazarusic malopre na X : " srce mi je slomljeno, ali najbolja tekmabove godine "
April 30Apr 30 Ne bih da trolujem ali neverovatni ste, cele sezone unapred proslavljate prolaz na F4 a ona goveđa glava čak i titulu najavljuje i nakon glatkog spoticanja na prvom stepeniku idu komentari tipa "uf kako bismo se mi šibali da smo dovde dogurali" pa jebote!
April 30Apr 30 Opusteno, sustaceSorc, Slukas, Rogavopulos, Mitoglu, LesorImaju 9 profesionalnih ubica u rosteruAko prezivis ovo, udju Kalaicakis i Farid da ti odvoje meso od kostijuOvo bi na igrici bio najjaci roster u istoriji EL
April 30Apr 30 Famtasticna utakmica, narocito drugo poluvreme. Pa onda choke i jedni i drugi prva dva minuta OT, pa jos zesce, kao Listova partitura kad pise "najbrze moguce", pa okrenes stranu a tamo pise "jos brze" NHD je ubacio 8 poena u poslednjih 70-ak sekundi cini mi se, muda ko lubeniceZato Nan sve sto je ubacio posle je zasrao, promasio poslednjih 6 ili koliko vec suteva, muda mladi grasak Edited April 30Apr 30 by Lord Stef
April 30Apr 30 1 minute ago, April said:Ja još ne mogu da se opasuljim da smo mi pre neki mesec satrli ovaj PAODobila ih je Valensija oba puta u sezoni, kao i Žalgiris Fenera, al PO je druga priča.
April 30Apr 30 Jebem ti, kako sve sto kupi onaj ludak u Pao, svi igraju na 100% kad treba. Valjda zato sto im se nagrbaci i ne mogu da zive od njega.Kod nas bi i Nan bio na pola gasa.
April 30Apr 30 3 minutes ago, April said:Ja još ne mogu da se opasuljim da smo mi pre neki mesec satrli ovaj PAOI Valensiju takođe, ali za razliku od neozbiljnih, ozbiljne ekipe tempiraju formu za najbitniji deo takmičenja...eno i Real se raspadao a sad igraju ko zmajevi
April 30Apr 30 8 minutes ago, Lord Stef said:Zato Nan sve sto je ubacio posle je zasrao, promasio poslednjih 6 ili koliko vec suteva, muda mladi grasak2x peder iskuliro samog Cedu u cosku, posle one trojke sto je dao o tablu, mogli su resiti mozda i ranijeOzbiljne ekipe ulaze u formu posle magle niških večeri, a kompleksaške suprotnoKoji put već, teško da je slučajno. Treba znati pobeđivati Edited April 30Apr 30 by Ratamahatta