May 1May 1 Tri utakmice ne sme da prisustvuje narkoman. Sad ce da puste Valensiju jednu da bi gledao finale.
May 1May 1 Kakvo je ovo pravilo? Sude faul na Micicu gde daje 2, treba da ima dodatno bacanje, ali kenja nesto sudiji i dobija tehnicku. Posto mu je 5., ide napolje, Real dobija bacanje, ali onda vecaju i nema dodatnog bacanja za Hapoel, vec Real dobija napad.
May 1May 1 Sta se upravo desilo sa Vasinim slobodnim posle 2+1 i tehnicke za iskljucenje. Niko nije ni izveo i lopta za Real?Komentatorima na EL TV nista nije jasno, ni koje je pravilo. Kaze jedan, mislim da u ovoj situaciji Real mora da odabere koji ce igrac Hapoela da izvede bacanje umesto Vase koji je iskljucen.
May 1May 1 4 minutes ago, Segundo said:Kakvo je ovo pravilo? Sude faul na Micicu gde daje 2, treba da ima dodatno bacanje, ali kenja nesto sudiji i dobija tehnicku. Posto mu je 5., ide napolje, Real dobija bacanje, ali onda vecaju i nema dodatnog bacanja za Hapoel, vec Real dobija napad.Izgleda da se potiru Micićevo dodatno i Realovo slobodno zbog tehničke. Koliko vidim na play by playu nema poena koji je dao Real tako da pretpostavljam da je to u pitanju.
May 1May 1 1 minute ago, Renegade said:Izgleda da se potiru Micićevo dodatno i Realovo slobodno zbog tehničke. Koliko vidim na play by playu nema poena koji je dao Real tako da pretpostavljam da je to u pitanju.Kampaco je izveo svoje. E sada, moguce da su ga izbrisali, sto je tek glupost. Ako se potire, onda nije trebalo ni Real da sutira svoje, ovako je bas pometnja. Zamisli da je na 2,3 razlike, ne na 15 ili koliko je vec bilo u datom trenutku.
May 1May 1 16 minutes ago, Defunctus said:Sta se upravo desilo sa Vasinim slobodnim posle 2+1 i tehnicke za iskljucenje. Niko nije ni izveo i lopta za Real?Komentatorima na EL TV nista nije jasno, ni koje je pravilo. Kaze jedan, mislim da u ovoj situaciji Real mora da odabere koji ce igrac Hapoela da izvede bacanje umesto Vase koji je iskljucen. Vasa je dobio dve tehnicke pa se potiru jedno bacanje za real zvog tehnicke i jedno Vasino.
May 1May 1 Želim da jednom, nekad, neko tako potplati sudije da masakriraju Real u Madridu. Pun mi ih je kurac.
May 2May 2 12 hours ago, JPM said:Vasa je dobio dve tehnicke pa se potiru jedno bacanje za real zvog tehnicke i jedno Vasino.Hmm, moze biti, ima smisla...Aliii, komentator rece prilikom rasprave da Vasa ima 4 i da mu je ova tehnicka ujedno iskljucujuca. Nakon toga odlazi na klupu, nastvalja da prica i onda uz psovke seda. Da je dobio 2 tehnicke, morao bi da napusti prostor, zar ne? Na klupi je bio do kraja utakmice.edit: pogledah sada play by play na EL sajtu. Nije dobio 2 tehnicke definitivno, tj. nigde ne pise. Na 8:12 do kraja dobija 4. licnu, na 7:57 tehnicku kao petu.Ali nema na spisku ni Fakuovog bacanja. On ga jeste definitivno izveo, pogodio, ali bez potrebe, jer su u medjuvremenu imali novu situaciju sa Vasom. Moguce da je to sto pises sa drugom tehnickom u pitanju, ali da je ne mogu zavesti, jer vec ima 5. Mozda @Djolle moze da nam desifruje? Edited May 2May 2 by Segundo
May 2May 2 Nisam gledao, ali po tome što pišeš, ako je igrač imao 4 lične pa dobio 2 tehničke, ta druga ne ide njemu (ne može da ima 6) već se piše klupi (B). Nadam se da sam pomogao, ako me ne mrzi vratiću kasnije da vidim šta je bilo.