April 28Apr 28 Monako konacno na raspolaganju ima dvocifren broj igraca, evo i Nedovica konacno u plej ofu
April 28Apr 28 7 minutes ago, Lord Stef said:evo i Nedovica konacno u plej ofuNema grobarina koji se nije osvrnuo na Nedaru.Jel još boli the Trojka?
April 28Apr 28 19 minutes ago, Valk said:Nema grobarina koji se nije osvrnuo na Nedaru.Jel još boli the Trojka? ajde ne blamiraj se leba ti
April 28Apr 28 20 minutes ago, Valk said:Nema grobarina koji se nije osvrnuo na Nedaru.Jel još boli the Trojka? MIslim da je pominjanje Nedare više neka zajebancija na temu broja nastupa u plej ofu Evrolige, njega i bivšeg mu kluba.A moguće i da je zbog te famozne trojke. To mu nikada nećemo zaboraviti
April 28Apr 28 9 minutes ago, Filozof manijak said:MIslim da je pominjanje Nedare više neka zajebancija na temu broja nastupa u plej ofu Evrolige, njega i bivšeg mu kluba.A moguće i da je zbog te famozne trojke. To mu nikada nećemo zaboraviti Znam, bre. Zlobnici bi rekli da je do kluba, a ne Nedare to neigranje plej ofa Zajebancija je svakako svakom osim... da ne spominjem kome.
April 28Apr 28 17 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Plavšić i Lončar začuđujuće dobar komentatorski tandem. Treba da rade derbi zajednoLončar je najbolji stručni komentator ikada.Rešavaj Bogdane... Ali koliko Šarenac veze nema.
April 28Apr 28 46 minutes ago, Valk said:Nema grobarina koji se nije osvrnuo na Nedaru.Jel još boli the Trojka? Taman posla, samo sam iznenadjen, na dobrom je putu da dostigne 1 Balsu Koprivicu Ne, bez zezanja, kad su krenule da ih sakate povrede mislio sam da Nedarino proklestvo jos zivi, sad najvise navijam za njih da uzmu EL