Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Euroleague

Featured Replies

Ne znam da on igra za Kipar, otkud to?

Sestra njegova igra za žensku repku Kipra, a on je zbog oca ispoštovao bugarski tim.

Inače je izjavljivao da se intimno oseća kao Grk, rodio se u grčkom delu Kipra a odrastao u Grčkoj.

Kad smo kod toga, iskoči mi neka AI fotka Pokuševskog u dresu grčke reprezentacije i kao, podneo zahtev za Gr državljanstvo. Wtf? lol

• Replies 15.1k
  • Views 797.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Chapeau za svakoga ko hoće da ispoštuje roditelje i zaigra za neku tradicionalno opskurnu reprezentaciju. Rep sport tome i treba da služi.

• Popular Post

Poku je Bog, njemu je devojka Jelena Grkinja ako neko slučajno nije gledao potkast. Ako jeste, neće tu činjenicu nikad zaboraviti, toliko puta izgovorena, poteraće u keš memoriju i datum godišnjice braka i dečije rođendane. Ljudi će umirati sa njom na usnama. Verovatno se nije izuo kad je ušao u kuću pa sad vadi fleke kao Odisej

9 hours ago, Segundo said:

... Sta vise da mu trazis da uradi?

...

Pa, da ne bude Bugarin fantom

6 hours ago, kralj said:

Poku je Bog, njemu je devojka Jelena Grkinja ako neko slučajno nije gledao potkast. Ako jeste, neće tu činjenicu nikad zaboraviti, toliko puta izgovorena, poteraće u keš memoriju i datum godišnjice braka i dečije rođendane. Ljudi će umirati sa njom na usnama. Verovatno se nije izuo kad je ušao u kuću pa sad vadi fleke kao Odisej

Ne znam jel to neki noviji, ali jedan stari podkast gde je gostovao dok je jos bio u NBA, jeste pominjao devojku i tada (ne znam da li je ista u pitanju) i mamu. Manje vise ne izlazi iz kuce osim kada ide na trening ili utakmicu, one spremaju hranu i kucu i u fazonu, ne zna ni koju velicinu odece nosi, nema svoj neki stil oblacenja, nosi ono sto mu one kupe.

Nije, ovo je već došao u Partizan, ali mislim da je tek potpisao.

Ista 100%

Mrtva el ne može ni plej-of da razdvoji u dva dana po dve utakmice, naravno i termini utakmica se poklapaju. Stvarno očajno vode ovo takmičenje.

Prošle godine prvak Fener osvojio 1,8 mil a a Borac iz Banja Luke koji je igrao ligu konferencije 7,2 mil €

Целе сезоне имају трагичне распореде. Као да покушавају да осујете људе који хоће да гледају све. Најјаче када Звезду и Партизан ставе да се преклапају. А ово сада је врхунац.

Очекујем да полуфинала буду у исто време и камере снимају само по једно полувреме.

On 27. 4. 2026. at 14:11, Segundo said:

Ne znam jel to neki noviji, ali jedan stari podkast gde je gostovao dok je jos bio u NBA, jeste pominjao devojku i tada (ne znam da li je ista u pitanju) i mamu. Manje vise ne izlazi iz kuce osim kada ide na trening ili utakmicu, one spremaju hranu i kucu i u fazonu, ne zna ni koju velicinu odece nosi, nema svoj neki stil oblacenja, nosi ono sto mu one kupe.

Bože me oprosti šta mi sve pada na pamet...

Veceras na programu

A2P

20:45 Valencia - Panathinaikos

A3P

19:45 Fenerbahce - Zalgiris

A4P

20:00 Olympiacos - Monaco

cenim ovako:

fener - zalgiris 3-1

oly-monako 3-1

valencia - pao 2-3

real - hapoel 3-2

fener - zalgiris 3-2

oly-monako 3-0

valencia - pao 1-3

real - hapoel 3-0

Edited by MeanM@

fener - zalgiris 3-1

oly-monako 3-0

valencia - pao 3-2

real - hapoel 3-1

Fener-Zalgiris 3-1

Olimpiakos-Monako 3-1

Valencia-Pao 1-3

Real-Hapoel 3-0

Biberović i Horton-Taker isporučuju. Publika u transu.

29-20 atm