April 22Apr 22 9 minutes ago, Djolle said:Pročitah zanimljiv podatak, Ćavi Paskval ima 10 EL sezona i svih 10 puta je izborio plejof.verovatno zato što je jako dobar trener
April 22Apr 22 19 minutes ago, Djolle said:Pročitah zanimljiv podatak, Ćavi Paskval ima 10 EL sezona i svih 10 puta je izborio plejof.mah, neki su je skoro toliko puta osvojili pa ne valjaju ništa..
April 22Apr 22 7 hours ago, alkibijad said:ali mora da uzme još tih pet minuta show ludila.750€ po emisiji.Info od njegovog kuma.Inače je Vlade teško đubre od čoveka, samo što je smešan. Lepo reče Rata, košarkaški Živadinović.
April 22Apr 22 6 minutes ago, Valk said:750€ po emisiji.Info od njegovog kuma.Inače je Vlade teško đubre od čoveka, samo što je smešan. Lepo reče Rata, košarkaški Živadinović.Da nije egzibicionista ne bi bilo takvog nastupa (ok i novac).Treneri često i moraju biti đubrad da bi se izgradili.Evo npr. kod kadeta kad kreneš da selekcioniraš nekad ( ne sad) kako onim klincima koji se trude 200%, liju znoj i nisu možda ni loši treba da kažeš (ej mali nisi ti za ovaj nivo, ni ti, ni ti, ni ti, nemojte više da dolazite... a vas dvojica nastavljate sa starijom grupom...).Lako taj generalski stav pređe i na međuljudske odnose...Edit: Ima toga još more jedno, ali evo da ti kažem za lični primer. Imao sam 14 godina, bio sam bolestan (vodene boginje) i vraćao sam se iz bolesti na važnu utakmicu kadetskog prvenstva. Protivnički trener dolazi do mene pre utakmice i kaže mi, i ako izgubite vodim te sa mojom ekipom (imali su pravo na jedno pojačanje iz regiona) na naredni nivo takmičenja, a to je bilo tadašnje republičko takmičenje. Mi smo utakmicu izgubili, nije bilo loše sa naše i moje strane, borili smo se do kraja. I posle toga ga nisam video, ni sreo dve godine.Nakon dve godine postaje trener mog tima, ja sam prestao sa igrom ali sam bio licenciran za tu sezonu. On šalje emisare da me ubede da se vratim na parket. Nisam hteo, ali me nagovore drugovi iz kraja. Dođem i kao odigram odlično utakmicu. On kaže pred svima, da ću mu ja biti glavni igrač, a meni kaže da biram dodatne termine za trening i da će mi biti na raspolaganju. OK, ajde krenem, al vidim da nema ni termina ni njega...Brzo je puklo. Ovo je blaga dečija priča, a bilo je i znatno gorih koje su se ljudima na terenu znale dešavati. Edited April 22Apr 22 by alkibijad
April 23Apr 23 Nova.rsZvezda i Partizan tražili desetogodišnju licencu od Evrol...Evroliga je praktično otvorila front u upravljačkom nadmetanju sa projektom NBA Evropa, u pokušaju da primora najbolje klubove sa Starog kontinenta da se oprede
April 23Apr 23 1 minute ago, Valk said:Alfa Dialo najbolji defanzivac EL za ovu sezonu.Montero rising star.Na mestima od 2 do 5 na listi najboljih defanzivaca se nalaze Nicolo Melli (2), Thomas Walkup (3), Walter Tavares (4) i Jerian Grant (5).
April 23Apr 23 Pošteno. Koliko je Meli propustio utakmica zbog povrede, to se nekako i gađa sa Fenerovim brljotinama?
April 23Apr 23 3 minutes ago, Valk said:Pošteno. Koliko je Meli propustio utakmica zbog povrede, to se nekako i gađa sa Fenerovim brljotinama?Bio je povredjen bas u ovom prethodnom periodu kada su i napravili seriju poraza, mislim da se skoro vratio u tim.
April 23Apr 23 On 22. 4. 2026. at 15:35, Valk said:750€ po emisiji.Info od njegovog kuma.Inače je Vlade teško đubre od čoveka, samo što je smešan. Lepo reče Rata, košarkaški Živadinović.Šteta što Bogunović više ne piše na forumu, bilo bi zanimljivo čitati o Vladeu iz prve ruke.
April 23Apr 23 1 hour ago, Sokrat said:Šteta što Bogunović više ne piše na forumu, bilo bi zanimljivo čitati o Vladeu iz prve ruke.on pisao ovde?! Edited April 23Apr 23 by kud u maglu Simoviću
April 24Apr 24 Nunn ce verovatno odlepiti jer nije u odabranom drustvu.Ocekujem jak online materijal njega i gazde mu.
April 24Apr 24 Nisam očekivao Milutinova, iskreno. Ne gledam brojke, verujem da je imao dobru sezonu, ali me nije nešto impresionirao pa da izgleda nezamenjivo u Oliju.Ni za Brajanta nešto nisam oduševljen. Ostala trojica zasluženo.