January 4, 20197 yr A to što se Vasa popišao na Bajern i Raa što su ga šutnuli (svako u svom trenutku)?
January 4, 20197 yr ucinilo mi se kad su pokazali grafiku. to mi je bila vec druga utakmica koju sam gledao za redom.
January 9, 20197 yr Bitadze je paklen igrac, ali otkad je dosao u Buducnost vazda ima problem sa faulovima. Naucice...
January 11, 20197 yr Kakvo suđenje ima budućnost u “Morači”, daruša-mada-faka očigledno ima rispetak kod arbitara™ u debelom minusu...
January 11, 20197 yr Dobila Buducnost 75:74, odlucio Cole 4 sek pre kraja relativno teskim sutem... Ali dobar je mali, nije slucajnost da je usla, on i Jackson bas imaju kvalitet i poene u rukama...
January 11, 20197 yr buducnost je sranje od tima.silovanje i samo silovanje. repesa kao i obicno. kol isilovao faku i usao mu je ovaj sut na samom kraju. djekson ubacio dosta. erl ne mo ze da siluje od kola.doso veci siledzija. bell je los. ajde sto sutira 0 od 10 poslednje dve utakmice ali bar da se trudi u odbrani. evo kazu da ce i bilan doci. goga nba! Edited January 11, 20197 yr by bradilko