December 15, 20187 yr 17 hours ago, pbg12345 said: nije za ovu temu, ali me ovo podsetilo dakle kalina igra sezonu karijere, micic takodje, milutinov, guduric isto lucic, jovic, micov ako ne sezonu karijere, a ono vrlo blizu tog nivoa nedovic je povredjen, ali ono sto je igrao, igrao je odlicno markovica nisam gledao i nema mnogo el sezona, ali makar statisticki to deluje dobro sa druge strane bjelica igra svoju najbolju nba sezonu, bogdan takodje(na najvisem nivou u karijeri) marjanovic ne igra mnogo, ali kad igra, zatrpava jokic je najvazniji/najbolji igrac prve ekipe zapada trenutno nam maltene cela reprezentacija igra kosarku zivota bukvalno od 15ak najboljih srpskih kosarkasa, ako se izuzumu povredjeni kuzmic i macvan, jedino teo nije u toj fazi za raduljicu je istina tesko utvrditi gde je sa formom no to kod njega nikad nije ni bilo bitno u smislu reprezentativne kosarke ajd i zagorca da dodam, kao nekog ko ce skoro sigurno biti u 15-16, takodje se uklapa u ovo gore e: da budem posten i prema stimetu iako vise nije deo reprezentacije, a zlobnici bi rekli ni medju 20ak najboljih srpskih kosarkasa stime igra najefikasniju sezonu karijere i naravno pri vrhu je po broju poena/skokova sto eurokupa, sto turskog prvenstva Samo da se nadovezem. Trenutno, posle 11 kola EL: Milutinov treci skakac Vasa peti po broju asistsa. Jovic treci po broju ukradenih. Micov peti strelac (dobro on vise ne igra za repku). Ko god pomisli da ova zemlja nece uvek imati vrhunske igrace i medalje, iz mesta je najebo.
December 15, 20187 yr 8 hours ago, theanswer said: Poništena nesportska je iz razloga što više sudije ne znaju kako da tumače to pravilo. Odnosno traži se da ga tumače na jedan način tokom cele utakmice i onda da ga tumače drugačije u poslednjem minutu kada se prave namerni faulovi. U košarci namerna lična nikad nije bila isto što i nesportska, a uvođenjem novog pravila ona to postaje i ako se striktno tumači onda je svaki faul u poslednjem minutu kada ekipa juri prednost nesportski. Pošto to nije bila praksa do sada, onda je poništenje ove odluke ispravno. Na drugoj strani faul u poslednjem napadu Žalgirisa ja bih lično dunuo kao faul za 3 bacanja. Izvini druže, ali ako već imaš priliku da napraviš faul ranije i to ne učiniš nego ga onda napraviš kad igrač može komotno da šutira za 3, ne zaslužuješ da ti sudija da benefit of the doubt i da svira tu faul na zemlji. Tako da je to po meni bio propust. Kapiram ja u čemu je tu problem, ali oni su tu odluku preinačili nakon gledanja snimka, što je u konkretnoj situaciji bilo smjehotresno. A ako mene pitaš svaka namjerna treba da bude nesportska bez obzira na period utakmice.
December 18, 20187 yr Unistio je sirotog Antesu, nadam se da ce posle ove sezone u NBA ligu, od Austrijanca je sigurno bolji igrac.
December 18, 20187 yr jel na njega i dalje prava ima san antonio? bilo bi lepo da makar godinu provede kod popovica a da mu je vreme za nba, jeste
December 19, 20187 yr A zasto bi presedeo ??? Nije polu pokretan kao Marjanovic, on za razliku od Bobija ima odredjene atletske mogucnosti za NBA. Bolje da ode sada tamo , u Evropu uvek moze da se vrati, kada je jedan Gortat napravio sasvim solidnu NBA klarijeru, mislim da svoje mesto pod NBA nebom moze da nadje i Milutinov, koji je mnogo talentovaniji igrac od njega, Edited December 19, 20187 yr by Micko8
December 19, 20187 yr Ne sutiraju sve petice trojke, imas Kapelu ,Dzordana,Adamsa,Drummonda, gomilu takvih centara , petice koje sutiraju trojke su uglavnom retkost i u danasnjoj NBA ligi. Mislim da ce on vise profitirati u NBA ligi, posto ce napokon imati sansu da koristi i sut sa poludistance , to mu je u Olimpijakosu izgleda zabranjeno a ima dobar sut. Edited December 19, 20187 yr by Micko8
December 20, 20187 yr CSKA i Efes zacrtali da predju 250 poena Edited December 20, 20187 yr by Giggsy