November 24, 20187 yr hahaha ima ovome skoro mesec dana sta ce covek koliko je prijatnije gledati evroligu kad barsa, armani i efes nisu vise kanta za napucavanje ne znam sta rade ovi koji vode Makabi da im tim nekoliko godina izgleda uzasno a nije zbog toga sto imaju tanke mlade talente, kupuju ko i vecina
November 25, 20187 yr 15 hours ago, darkonet said: hahaha ima ovome skoro mesec dana sta ce covek Meni je to tuzno. Verovatno bi vecina nas odavde isto pomislila ako se ne bi udubili. Skuplja se novac za dete, sta drugo da pomislis nego teska bolest pa se zivot spasava :(
November 25, 20187 yr - Snimamo video kao podrsku Marti za Operaciju... - ok, nema problema - ... Trijumf Doduse, pomalo je tuzno sto ce neko iz Srbije odmah pomisliti na pravu operaciju.
November 30, 20187 yr nisam gledao prvo poluvreme, ali gledam treću četvrtinu barse i fenera... ovo je kao top nivo košarke u evropi... pišam se po njima. gledao sam zanimljivije šahovske partije.. a kvalitet igre je nula. barsa nije za četvrtinu pošteno odradila set.
December 4, 20187 yr Vasa kida u poslednje vreme, gledam ga juče protiv Grčke, malo je izgoreo u prvom poluvremenu, ali kipti od snage i samopouzdanja. Nadam se da će ga povrede zaobići.