Jump to content

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 11.6k
  • Views 630k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Auh danas sam tek video novu halu Valensije. ziga

Spanski Encestando prenosi da je Jokubaitis zelja Bajerna za narednu sezonu kao i da je Booker uz Lucica na "listi" za produzenje ugovora kluba iz Minhena.

Sportando prenosi da je Shabazz Napier navodno zelja Hapoel Tel Aviva.

Jebemti, Lesor će izgleda biti u sastavu za fajnal for. Ne znam koliko je pametno da odmah uleće u najfizičkiju moguću košarku. Naravno ne očekujem veliki broj minuta, al opet.

On 19. 5. 2025. at 18:31, Mindaugas Žukauskas said:

Jebemti, Lesor će izgleda biti u sastavu za fajnal for. Ne znam koliko je pametno da odmah uleće u najfizičkiju moguću košarku. Naravno ne očekujem veliki broj minuta, al opet.

Ma nema izbora Ataman. Mora da ga ubaci makar i na štakama.

E: mada neće utakmica zavisiti od centara toliko koliko će zavisiti od krila. My 2 cents.

Edited by steins

Evo Spanski Encestando pre 20 minuta na X-u vezano za igraca koji je aktuelan zadnjih par dana ovde

"Various sources confirm that Osetkowski's sanction is expected to be announced in the coming days. He has been pending release for a year and has been conditioning his future since September.

The proposed sanction is for one year and that would stop him from signing in the Euroleague, I'm told."

Navodno "sankcije" u narednim danima slede za Osetkowski-og i to se valjda "kuvalo" jos od Septembra prosle godine (valjda za ono sto mu je nadjeno proslo leto kada je Barselona odustala od njega iako je navodno bio dogovoren).

Predlozena suspenzija godinu dana.

nisam ni sumnjao da smo se zalepili za nekog igrača sa falinkom

Godinu dana zbog duvke? I to nakon cele odigrane sezone.

Klubovi giganti, koji su ujedno suvlasnici takmicenja, ne prisustvuju sastancima jer su ......... nezadovoljni odlukama koje se donose. Pa ko donosi te lose odluke? Zalgiris i Bajern?

On 21. 5. 2025. at 20:28, Segundo said:

Godinu dana zbog duvke? I to nakon cele odigrane sezone.

Moguce cak i sezona i po odigrana posto negde videh informaciju (ne znam da li je tacna) da je taj pozitivan test bio negde krajem 2023-ce pa ako je to istina onda je on odigrao drugu polovinu sezone 23/24 i evo skoro celu sezonu 24/25 pre eventualnog izricanja kazne.

Pominjalo se sve to proslog leta kada je Barselona navodno odustala od njegovog dovodjenja pa kazna nije stigla do danas.

Nije mi tesko zamisliti da je bilo nekog "muljanja" od strane Unikahe sa Fibom posto su im oni najznacajniji klub u takmicenju i evo dvostruki uzastopni sampion i verujem da imaju dobar odnos sa Fibom (realno su im svojim prelaskom u FIBA takmicenja doneli najveci "skalp" do sada sto se tice znacajnijih klubova koji su bili ucesnici Evroliginih takmicenja pre toga). Ima i smisla da menadzment Unikahe pokusa da odlozi tu kaznu do kraja ove sezone posto njemu istice ugovor na kraju sezone i vise nije njihova "briga" posle toga, a vrlo im je znacajan igrac u timu i tesko bi ga bilo nadoknaditi da je npr kazna stigla proslo leto i da je bio nedostupan u zadnjoj godini ugovora ili nemoguc za prodati Barseloni koja se interesovala proslo leto.

Spanci sigurno imaju odlicne veze u FIBA posto je Garbahosa cini mi se glavni covek u FIBA Evropi, a i grci stoje dobro tamo pa se cini mi se i duga kazna koju je dobio Mitoglu dok je jos igrao za Armani smanjila taman toliko da pocne da igra nedugo posle potpisa ugovora (povratka) sa Panatinaikosom.

Edited by Borca

On 22. 5. 2025. at 9:39, Jimmy Kowalski said:

Klubovi giganti, koji su ujedno suvlasnici takmicenja, ne prisustvuju sastancima jer su ......... nezadovoljni odlukama koje se donose. Pa ko donosi te lose odluke? Zalgiris i Bajern?

Zalgiris kao suvlasnik moze, Bajern ne moze...

Durakaju se jer nisu na F4