May 6, 20251 yr 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Ok je to kad ima vremena da odigra onaj svoj ples i uputi kakav takav rezonski šut. Ovde je na 4.5 sekundi do kraja bio maltene u svom reketu, a tapkao loptu kao da ima čitavu večnost. Mora se tu povući jako ka košu pa videti koje se mogućnosti otvaraju. Ovako su svi znali da će šutne i lagano su ga neutralizovaliKao da nije bio svestan koliko je ostalo do kraja.
May 6, 20251 yr 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:delovalo mi je kao da nisu imali plan za taj poslednji napadU takvim situacijama vrhunski igrači donose odluke.
May 6, 20251 yr 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:unesrećiće pao efesaDere ih Pao taman da na miru gledam Inter Edited May 6, 20251 yr by MiddleClass
May 6, 20251 yr 6 minutes ago, kurjak said:U takvim situacijama vrhunski igrači donose odluke.mislim da donosi, ali u momentima kada plan a propadnekod top tier trenera teško, oni imaju i plan a i plan b
May 6, 20251 yr Pa dobro imali smo 4 ekstra napete utakmice u seriji, ovo je potopPanter debil, povukao je loptu kao da ima ceo napadLautaroooo
May 6, 20251 yr 38 minutes ago, johan nagel said:Класичан Пантер, нема шансе да би икоме додао лопту27 minutes ago, kurjak said:Imao je Vilija u mismeču pod tablom, al jbg.
May 6, 20251 yr Ма да, наставио је да му маше још бар две секунде али џабе кад Пантер види само кош у оваквим ситуацијама. Овде је баш био превише ноншалантан, чак им није ни требала тројка па да кажеш ајде.
May 6, 20251 yr 20 minutes ago, Profesionalac said:Pa dobro imali smo 4 ekstra napete utakmice u seriji, ovo je potopPanter debil, povukao je loptu kao da ima ceo napadLautaroooo Čuj 4 ja sinoć gledao prvo Nikse pa Denver pa sad Monako. Sjajan košarkaški dan, taman i da Efes ne zakuva do kraja meča.
May 6, 20251 yr Grant je strasno koristan igrac, ali strasno me nervira sto precesto preskace otvorene suteve. To tako ubija napad..