May 23, 20251 yr 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:38 kola, od toga 10 duplih kolako se najbolje snađe u duplim kolima(da ne kažem ko bude imao najbolji raspored)…Roster od 20 igraca minimum. Drcela reaguj!
May 23, 20251 yr Po lokalnom vremenu su utakmice u 19 i 22, Potencijalno je veći problem ova kasnija utakmica. Sad ne znam kad su stigli tamo, veći je problem nama ako radimo do 17. Edited May 23, 20251 yr by Muzzy
May 23, 20251 yr 16 minutes ago, W.F.C. said:Jeste fajnal four uzbudljiviji ali su mi plejof serije ipak pravednije.Da zele da im takmicenje ima vise smisla plej-of do kraja bi im bila prva stvar koju bi morali da uvedu.
May 23, 20251 yr apsolutno je pravednija serija na 3 ili 4 u semis i finalusamo onda bi trebalo da se uvede salary cap, posto jedino ovako moze slabija ekipa da dobije mogule.
May 23, 20251 yr 1 minute ago, Milošica said:Jel ti se desilo da nekome pijan u klubu kažeš da je mogul?ne jos.
May 23, 20251 yr 1 hour ago, uini said:apsolutno je pravednija serija na 3 ili 4 u semis i finalusamo onda bi trebalo da se uvede salary cap, posto jedino ovako moze slabija ekipa da dobije mogule.Dadad i onda neki evropski Gordon igra na jednoj nozi, a evropski Tejtum sjebe ahilovu. Zajebite me NBA tlačenja igrača
May 23, 20251 yr 2 hours ago, MiddleClass said:Roster od 20 igraca minimumto se podrazumevadonji minimum je 17
May 23, 20251 yr mogu da nakrcaju i po 30 igraca opet ce o plasmanu da odlucuje kombinacija rasporeda i povreda glavnih igraca. nedostupnost dvojice glavnih igraca u trajanju od 2-3 sedmice ce da znaci 5-6 utakmica u ligi u kojoj su razlike izmedju samog vrha i 11og mesta 2-3 pobede. koga usere da se te povrede dese kada nema duplih kola i/ili se igra kuci protiv nesto laksih protivnika taj ce imati dobar plasman, koga ne usere nece.ovakav format ima smisla samo ako se ne igra jos jedna liga paralelno i naravno ako se igra plejof do kraja. unistavaju se cele sezone igrajuci po 3 utakmice nedeljno da bi na kraju odlucivala jedna popodnevna utakamica u abu dabiju. Edited May 23, 20251 yr by Heaviside