May 6, 20251 yr 2 minutes ago, Valk said:Džerijena Grenta sanjam od Pionira, pakao igrač, kao neki demon.Sampionski igrac, kad se setim kako sam gledao njegove klipove jos iz razvojne lige i prizeljkivao ga u Zvezdi.
May 6, 20251 yr Just now, MeanM@ said:Kozacki staresina opet ide na svoje, u 1/2?Da.A i Bili Spanulis.
May 6, 20251 yr 4 minutes ago, Borca said:Sampionski igrac, kad se setim kako sam gledao njegove klipove jos iz razvojne lige i prizeljkivao ga u Zvezdi.Lowkey X faktor.Ali ova pobeda ipak ide Osmaniju, odigrao je utakmicu života.
May 6, 20251 yr 1 minute ago, Valk said:Lowkey X faktor.Ali ova pobeda ipak ide Osmaniju, odigrao je utakmicu života.Baš te muče osmanlije Osmani je EFES, Osman je PAO
May 6, 20251 yr 2 minutes ago, Profesionalac said:Baš te muče osmanlije Osmani je EFES, Osman je PAONa Čedija mislim, jebo ga pas!
May 8, 20251 yr List sudija za F4 Evrolige: Ilija Belosevic Mehdi Difallah Robert Lottermoser Carlos Peruga Milan Nedovic Carmelo Paternico Emilio Perez Pizarro Arturas Sukys
May 8, 20251 yr Sportando prenosi pisanje nekih spanskih medija (Las Provincias) da Valensija ima ponudu Fibe za prelazak u njihovu Ligu Sampiona (sto je Alba ucinila juce) i da navodno u klubu iz Spanije razmatraju tu mogucnost.Navodno klubskom rukovodstvu smeta ponuda Evrolige vezano za potencijalne nove licence po kojoj treba da se placa godisnje ucesce u Evroligi (ponuda koju su dobili i jos neki klubovi) dok je kod Fibe ucesce besplatno.