May 4, 20251 yr 9 minutes ago, Borca said:Eurohoops i Sportando prenose da je Toko Shengelia kome istice ugovor sa Virtusom na kraju sezone zelja Barselone.Ovi matorci k'o kad Vucic rotira ministre i direktore javnih preduzeca
May 4, 20251 yr 7 minutes ago, Ratamahatta said:Ovi matorci k'o kad Vucic rotira ministre i direktore javnih preduzecaVećina glavnih igrača u EL je 90-91 godište, još godinu-dve pa penzija.
May 4, 20251 yr 1 hour ago, uini said:to znaci da su mnogi notable visoki barce dostupni^Metu je povredjen na duze pa ga verovatno nece biti do Januara ili tako nesto.
May 4, 20251 yr On 3. 5. 2025. at 15:23, Borca said:Sportando javlja da Fenerbahce "vodi u trci" za potpis TJ Shorts-a.Odlicno! Gudura ce biti dostupan
May 4, 20251 yr Negde sam pročitao da se Guduri automatski produžava ugovor u slučaju plasmana na F4, ali moguće da Drčela ima protivotrov i za to.
May 4, 20251 yr Pisalo je zapravo da ima ugovor i za narednu sezonu, a da pregovaraju o produženju. Mislim da su male šanse da on dođe u Zvezdu, pre bih rekao da će da se iskešira Petrušev.
May 4, 20251 yr 21 minutes ago, Milošica said:Ne bih se iznenadio da Zvezdu pojača Armoni Brooks.wtf, on ce 2028e napuniti 30 godina
May 4, 20251 yr Pa to za juniore, kad nam pokupe koledži talentovanu decu, pojačaćemo klinački pogon Bruksom i sličnim balavcima.
May 4, 20251 yr Sportando javlja da su Efes i Ercan Osmani navodno blizu dogovora o produzetku saradnje.
May 6, 20251 yr Ja sam mislio da je gotovo na +10 za Monako u trecoj ali ekspresno se vratila Barsa, bice ipak dramaJebeni Vili Ernangomez ih vratio, trenutno ubacuje sve sto sutne, pre toga Anderson i Panter
May 6, 20251 yr Kunem se da ovaj Blosongejm nije dao trojku u životu, ali nastavlja da pripaljuje.Sa druge strane, čak i needukovani Monačani u hali prepoznali da su pokradeni za čiste korake Fala. To znači da ih je napravio bar 5 Edited May 6, 20251 yr by Mindaugas Žukauskas
May 6, 20251 yr Papajanis bez minuta u celoj seriji i onda se pojavi kao x faktor, 15 poena bez promasaja