April 26, 20251 yr 8 minutes ago, uini said:espanja & ekipa iz 80ih kada ss spoje, to bude jedno carobno mesto, gde ljudi izgledaju npr kao dushko.
April 26, 20251 yr Chema de Lucas javlja da ce David Kramer na leto potisati ugovor sa Realom, a Tenerife ce dobiti 50,000 € za otkup.
April 26, 20251 yr On 25. 4. 2025. at 11:18, Midžeta said:Radović, Belošević, Javor, Pukl, Nikolić, Hordov. Svi vi, je l' tako? Svi vi. Sve ću vas ja lično uništiti. Sve ću vas ja lično uništiti. Tezak poduhvat. Ovo ni Zoc, sa sve Ostojom i Zokijem ne bi mogao
April 26, 20251 yr 1 minute ago, nahbar said:Tezak poduhvat. Ovo ni Zoc, sa sve Ostojom i Zokijem ne bi mogaošto bi bilo ko iz kkp dirao ove, beli na stranu?!
April 26, 20251 yr 1 hour ago, nahbar said:Tezak poduhvat. Ovo ni Zoc, sa sve Ostojom i Zokijem ne bi mogaoBrt
April 27, 20251 yr 8 hours ago, Lord Stef said:Jel' to opet pokralo Zvezdu iako nije ni igrala?čemu ovakav komentar?
April 27, 20251 yr 10 hours ago, Lord Stef said:Jel' to opet pokralo Zvezdu iako nije ni igrala?Mozes komotno da pregledas par strana unazad i proveris ko je patkometrijski djubrio i gnojio po ovoj temi, pocevsi od dodavanja sudija na Janakopulosov spisak do sasvim slucajne tirade o Dusku Ivanovicu.SIguran sam da ti je slucajno promaklo
April 27, 20251 yr 17 minutes ago, pantelia said:Mozes komotno da pregledas par strana unazad i proveris ko je patkometrijski djubrio i gnojio po ovoj temi, pocevsi od dodavanja sudija na Janakopulosov spisak do sasvim slucajne tirade o Dusku Ivanovicu.ciganija samo takva, nekažnjivoza razliku od drugih opservacija u kontra smeru
April 27, 20251 yr Od kad je Duško Ivanović vaš? Pa to je jedini trener u čovićevoj eri koji je doneo ABA Partizanu.
April 27, 20251 yr 27 minutes ago, Eleniko said:ciganija samo takva, nekažnjivoza razliku od drugih opservacija u kontra smeruNa drugu opservaciju u kontra smeru sam se i nadovezao.
April 27, 20251 yr Popular Post 11 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Od kad je Duško Ivanović vaš? Pa to je jedini trener u čovićevoj eri koji je doneo ABA Partizanu.
April 28, 20251 yr Sastanak na Bosforu: Opet bez glasanja za prodaju Evrolige, Fenerbahče spreman da potpiše ugovor, Real i Barsa nisu bili u Istanbuluhttps://meridiansport.rs/kosarka/evroliga-fenerbahce-real-barsa/
April 28, 20251 yr 12 minutes ago, kurjak said:Sastanak na Bosforu: Opet bez glasanja za prodaju Evrolige, Fenerbahče spreman da potpiše ugovor, Real i Barsa nisu bili u Istanbuluhttps://meridiansport.rs/kosarka/evroliga-fenerbahce-real-barsa/Zar nije nesto u fazonu 30% vlasnistva za 300 miliona? Po tome liga vredi milijardu evra a u istoj niko ne zaradjuje novac, basket neprofitabilan sport, cudna logika...