April 26, 20251 yr Mislim da Dusko ne fura Rolex ali ko zna. Edited April 26, 20251 yr by *edited by mod
April 26, 20251 yr 2 minutes ago, *edited by mod said:Mislim da Dusko ne fura Rolex ali ko zna.Onaj zlatni je predobar, nije Rolex.
April 26, 20251 yr Just now, kud u maglu Simoviću said:To je zato što glumiš nekakvog gospodina.Divljaj kumse, pokaži pravog sebe. Edited April 26, 20251 yr by Milošica
April 26, 20251 yr 4 minutes ago, Milošica said:To je zato što glumiš nekakvog gospodina.Divljaj kumse, pokaži pravog sebe.samo ljakse iz bijelog polja može da se loži na zlatne čuke a la mirko kodićako mora da je audemars piguet, onda ovaj lepotan⬇️
April 26, 20251 yr 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:samo ljakse iz bijelog polja može da se loži na zlatne čuke a la mirko kodićako mora da je audemars piguet, onda ovaj lepotan⬇️ Taj iz Bijelog polja, to misliš na košarkaša Drobnjaka?
April 26, 20251 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said:Taj iz Bijelog polja, to misliš na košarkaša Drobnjaka?Jbg retka su gospoda iz Milana poput Jevtovića.
April 26, 20251 yr u mom svetu je krindž loženje na zlatne čukei uopšte na zlatni nakit, vrišti neukus
April 26, 20251 yr U tvom svetu je normalno podržati i đuzepeova učitavanja da li je neko "kosmopolita" kao i kašnjenje plata pod izgovorom "znao si sa kim ulaziš u posao". Biće da je onda problem u tvom svetu, tj. tebi.
April 26, 20251 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:u mom svetu je krindž loženje na zlatne čukei uopšte na zlatni nakit, vrišti neukusespanja & ekipa iz 80ih kada ss spoje, to bude jedno carobno mesto, gde ljudi izgledaju npr kao dushko.nije moja solja caja ali respektujem, pogotovo jer dushko to komotno iznese