April 25, 20251 yr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:misliš pustili su grke da ih lemajuNe mislim ja ništa, samo konstatujem da Real vodi +13, Oli sve maši...
April 25, 20251 yr bio je komentar na mindijevu opservaciju da su pustili da se lemaju, a oli jedan faul za 8+ minuta
April 25, 20251 yr @Midžeta mislim da je Gabi Dek apdejtovao frizuru, sad je (suprotno verovanju da je to moguće) - još šabanskija.
April 25, 20251 yr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:bio je komentar na mindijevu opservaciju da su pustili da se lemaju, a oli jedan faul za 8+ minutaOvo malo što sam odgledao ne bi potvrdio, da sačekam dalji razvoj u 2/4
April 25, 20251 yr Ernangomez zali boze fizikalija. Dobije loptu na piku, ocekujes da slomi obruc, on spusti loptu i dozvoli defanzivcu da ga posalje na bacanja.
April 25, 20251 yr Just now, assignment said:Haha, Vildoza zalepio uši zbog galame, ili čemu služi?Uređaj protiv migrene.
April 25, 20251 yr 8 minutes ago, Valk said:@Midžeta mislim da je Gabi Dek apdejtovao frizuru, sad je (suprotno verovanju da je to moguće) - još šabanskija.Sad sam upalila,malo sam shook i bez reči, ovo je beyond šabanluka, svaki kadar detonira
April 25, 20251 yr 1 minute ago, Valk said:Uređaj protiv migrene.Ozbiljno? Onda mora to stalno na nosi? Prvi put vidim ovo...Btw, Oli malo bolji od kada je izašao Vezenkov a ušao Milutinov
April 25, 20251 yr 1 minute ago, assignment said:Ozbiljno? Onda mora to stalno na nosi? Prvi put vidim ovo...Btw, Oli malo bolji od kada je izašao Vezenkov a ušao MilutinovNosi na svim utakmicama već duže vremena, ne znam mora li i kad je u nekom mirnijem okruženju.Milutinov se neće smiriti dok ne odvali koš, što kažu Bugari iz Leskovac "voli malko se okači" Edited April 25, 20251 yr by Valk
April 25, 20251 yr Kako bih lepio tehničke za ovo zabacivanje glave i preuveličavanje kontakta kod prodora