March 20, 20251 yr svako ko srpski iskara atamana janakopulosa i ono mučko đubre nana zaslužuje da odmori na lepom grčkom ostrvu
March 20, 20251 yr Mislio sam da smo mi odigrali najgoru cetvrtinu u EL prosle nedelje ali Oly nam udara zestoku konkurenciju
March 20, 20251 yr Ja ne pamtim kad je poslednji put Davidovac promasio bacanje u tipa poslednjih 3-4 minuta utakmiceIn other news Baskonija poprilicno skoluje Bajern, pala stotka na 4-5 minuta pre kraja
March 21, 20251 yr 7 hours ago, Lord Stef said:Ja ne pamtim kad je poslednji put Davidovac promasio bacanje u tipa poslednjih 3-4 minuta utakmiceKad igra za reprezentaciju
March 21, 20251 yr Je l' Zelimir dobio Bankija nekad u zivotu? Ovaj ga pumpa jos jace nego Sfero, koliko sam ispratio ovo je 4-0
March 21, 20251 yr Puklo je opet izmedju Zelimira i igraca. Da li je iko zamjenio cio tim dvije sezone u nizu? n
March 22, 20251 yr 12 hours ago, Ratamahatta said:Je l' Zelimir dobio Bankija nekad u zivotu? Ovaj ga pumpa jos jace nego Sfero, koliko sam ispratio ovo je 4-03-0, prema tvrdnji komentatora.
March 22, 20251 yr pricamo o uzastopnim trijumfima.sinoc lik na vajberu, inspirisan unakrsnim pracenjem bogatica, nisa & tekme, je isporucio "bjankiu samo karton jaja fali da olupa o zeljka" mnogo sam se smejao
March 25, 20251 yr Fener posle teškog derbija protiv Efesa teško počeo utakmicu. Pariz kao uvek rastrčani, pale trojke i vode 24-17. Za nas i grobare bi dobro legla pobeda Fenera, valjda će postepeno da se dignu....
March 25, 20251 yr zabole nas za ležanje, uvek je lepo videti mučke turke kako pate dok ih klinčadija teroriše