February 27, 20251 yr Fener je ispalio 40ak trojki, mozda i koju preko, zabrojao sam se, ubacili 12. Hejs Dejvis 2/10, Biberovic 2/7 ili 8 Inace dobro sibanje bilo u Madridu, mada ko je gledao samo poslednju cetvrtinu ne bi tako rekao prve tri bas dobar tempo
February 27, 20251 yr 1 minute ago, Lord Stef said: Fener je ispalio 40ak trojki, mozda i koju preko, zabrojao sam se, ubacili 12. Hejs Dejvis 2/10, Biberovic 2/7 ili 8 Protivu nas ne mogu da promase, pogotovo biberovic usta ga bolela
February 27, 20251 yr 1 minute ago, ZokiAsov said: Protivu nas ne mogu da promase, pogotovo biberovic usta ga bolela Pa i Hejs Dejvis, mislim da nas je u obe poprilicno natrpao Doduse u Beogradu im se Dujan najebao majke
February 28, 20251 yr Super je EL ove godine, neizvesna, uzbudljiva, svaka utakmica važna i igra se sa mnogo energije, ali brate, kako izmeniš skor a ne izmeniš skor kao domaćin i kao gost, koji je to softver , pa i ručno da unose sve podatke, mogu sve da unesu ne ovako parcijalno.... Neozbiljna liga
February 28, 20251 yr Ko pravi te rasporede, kako je Yalgiris do juče imo 15 tekmi kotkuće a 11 ugoste?