March 2, 20251 yr Sad vidim ovo https://sportklub.n1info.rs/kosarka/kosarka-ostalo/smailagic-bat-dug-kotez-beko-partizan-zalgiris/ Arbitražni tribunal doneo i konačnu odluku: „BAT (Basketball Arbitral Tribunal) je doneo odluku u korist tužilaca kojom je obavezao košarkaša Alena Smailagića da na ime duga isplati iznose od 166.979,69 evra i 60.353,08 dolara, kao i troškove postupka u iznosu od 34.500 evra što sa dosuđenim kamatama potraživanje na današnji dan dovodi do iznosa od preko 300.000 evra“. Malo nakon toga u javnosti se pojavio advokat Đorđe Simić, punomoćnik neimenovanih lica koja su navodno pokušala iznudu i saopštio da su protiv Smailagića pokrenuta dva zakonska postupka – jedan pred BAT u Švajcarskoj i drugi pred redovnim sudom u Beogradu.
March 2, 20251 yr Broj pobeda u poslednjih 17 kola (11-27) 13 partizan, oly 11 zvezda, armani 10 monako, pao, real 9 fener, pariz (meč manje) 9 bajern 8 asvel 7 barsa, efes, zalgiris, baskonija 5 virtus 4 makabi 2 alba Edited March 2, 20251 yr by az67
March 3, 20251 yr Fener maši trojke, ali skače u napadu, a i u odbrani. Na ~3 minuta do kraja velikih 76:71 i loptu posle TO. impresivan ofanzivni skok Fenera, blizu da obore rekord edit: dali dvojku u međuvremenu Edited March 3, 20251 yr by J-♣
March 3, 20251 yr 2 minutes ago, J-♣ said: Gudura na 11sekundi rešava utakmicu 85 - 80 Čekaj brate, gledaj šta radi ovaj Hifi :)
March 3, 20251 yr On 1. 3. 2025. at 19:38, smooth.Op said: Al su se litvanci u podkastu raskokodakali o politici, krindžica lagana. Inače su mi baš gotivni ali ovo je baš bilo dno. Rekao bi čovek da je došao Putin na utkamicu i upucao četiri igrača Žalgirisa dok je publika navijala da ih pobiju sve. Uz to veću količinu floskula nisam čuo na jednom mestu u 10 minuta. Civilized world kad je rekao brat dobio sam volju da uskočim u laptop i puknem ga motkom u glavu.
March 3, 20251 yr Cekaj, ovo nisam video do sad, mislio sam kad je faul bez lopte da se svira nesportska, a ovo je samo jedno bacanje i posed?
March 3, 20251 yr Just now, Lord Stef said: Cekaj, ovo nisam video do sad, mislio sam kad je faul bez lopte da se svira nesportska, a ovo je samo jedno bacanje i posed? To je pravilo koje važi samo u poslednja 2 minuta ili poslednjem minutu zaboravih kad se napravi faul dok igrač još nema posed
March 3, 20251 yr Just now, Lord Stef said: Cekaj, ovo nisam video do sad, mislio sam kad je faul bez lopte da se svira nesportska, a ovo je samo jedno bacanje i posed? The throw-in foul awards the offensive team 1 free throw plus possession for any foul committed before the ball is inbounded in a throw-in situation that takes place in the final 2 minutes of the fourth quarter or overtime.
March 3, 20251 yr i na kraju nedostajao samo jedan ofanzivni skok Fenera da obori rekord CSKA protiv Armanija 2020 (izjednačili 30 OR)
March 4, 20251 yr I Zvezda i Partizan imaju dobre šanse da završe u 6, a može da se desi i da oba tima idu direktno u plejof.