Jump to content

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Nema veceg krindza od onoga... jbg nema... 

Sad vidim ovo https://sportklub.n1info.rs/kosarka/kosarka-ostalo/smailagic-bat-dug-kotez-beko-partizan-zalgiris/

Arbitražni tribunal doneo i konačnu odluku: „BAT (Basketball Arbitral Tribunal) je doneo odluku u korist tužilaca kojom je obavezao košarkaša Alena Smailagića da na ime duga isplati iznose od 166.979,69 evra i 60.353,08 dolara, kao i troškove postupka u iznosu od 34.500 evra što sa dosuđenim kamatama potraživanje na današnji dan dovodi do iznosa od preko 300.000 evra“.

Malo nakon toga u javnosti se pojavio advokat Đorđe Simić, punomoćnik neimenovanih lica koja su navodno pokušala iznudu i saopštio da su protiv Smailagića pokrenuta dva zakonska postupka – jedan pred BAT u Švajcarskoj i drugi pred redovnim sudom u Beogradu.

image.png.e42aa4436bf043ab351cc3f3ec20952f.png

image.png.a0610fb93bb9bf23bf9c4a00edc8a25e.png

image.png.5bec715907e1cff64a4560fd1b44bfa7.png

Broj pobeda u poslednjih 17 kola (11-27)

13    partizan, oly
11    zvezda, armani
10    monako, pao, real
9    fener, pariz (meč manje)
9    bajern
8    asvel
7    barsa, efes, zalgiris, baskonija
5    virtus
4    makabi
2    alba

Edited by az67

Fener 27 ofanzivnih skokova

Fener maši trojke, ali skače u napadu, a i u odbrani. Na ~3 minuta do kraja velikih 76:71 i loptu posle TO.

impresivan ofanzivni skok Fenera, blizu da obore rekord

edit: dali dvojku u međuvremenu

Edited by J-♣

Gudura na 11sekundi rešava utakmicu 85 - 80

2 minutes ago, J-♣ said:

Gudura na 11sekundi rešava utakmicu 85 - 80

Čekaj brate, gledaj šta radi ovaj Hifi :) 

Gledam, ali Hifiju to nije dovoljno. Fener ovo dobija.

Da uhvati Kevarijus skok, svašta bi bilo. 

On 1. 3. 2025. at 19:38, smooth.Op said:

Al su se litvanci u podkastu raskokodakali o politici, krindžica lagana.

Inače su mi baš gotivni ali ovo je baš bilo dno. Rekao bi čovek da je došao Putin na utkamicu i upucao četiri igrača Žalgirisa dok je publika navijala da ih pobiju sve. Uz to veću količinu floskula nisam čuo na jednom mestu u 10 minuta. Civilized world kad je rekao brat dobio sam volju da uskočim u laptop i puknem ga motkom u glavu. 

Cekaj, ovo nisam video do sad, mislio sam kad je faul bez lopte da se svira nesportska, a ovo je samo jedno bacanje i posed?

Just now, Lord Stef said:

Cekaj, ovo nisam video do sad, mislio sam kad je faul bez lopte da se svira nesportska, a ovo je samo jedno bacanje i posed?

To je pravilo koje važi samo u poslednja 2 minuta ili poslednjem minutu zaboravih kad se napravi faul dok igrač još nema posed

Just now, Lord Stef said:

The throw-in foul awards the offensive team 1 free throw plus possession for any foul committed before the ball is inbounded in a throw-in situation that takes place in the final 2 minutes of the fourth quarter or overtime. 

i na kraju nedostajao samo jedan ofanzivni skok Fenera da obori rekord CSKA protiv Armanija 2020  (izjednačili 30 OR)

I Zvezda i Partizan imaju dobre šanse da završe u 6,  a može da se desi i da oba tima idu direktno u plejof.