Jump to content
IGNORED

Euroleague

cvrlle

Ko ce se najvise radovati u Beogradu?  

69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted

ipak ne. Ostao čovek sam kao duh u reketu za 2 sekunde ...

• Replies 10.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Borca

641

• MiddleClass

417

• booyaka

381

• Ratamahatta

369

Posted

Jeste choke i svaka cast Panteru za kos za izjednacenje ali to bi trebalo da se svira kao nosena, preveliku prednost ima napadac kad tako zadrzi ruku ispod lopte i tek onda napravi fintu.

Ali evo ima pravde, Forest valjda resio.

Posted

Odlicni rezultati veceras! :happy:

• Hvala 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
4 minutes ago, MiddleClass said:

Odlicni rezultati veceras! :happy:

Zavisi za koga, što se tiče tabele više bi voleo da su Bajern, Pariz i Milano izgubili, ali šta je tu je :huh:

• +1 2
Posted

Čisti koraci Foresta u polasku. Mislim, nisu ako se igra NBA.

• +1 1
Posted

I to su koraci i pre toga Panter sumnjiv sa driblingom, ili je predugo zadrzao loptu ili odradio savrsenu varku telom, ne mogu da provalim.

Ako nastave da pustaju ovo i dalje, ode i Evroliga u tri materine.

• +1 1
Posted

Potvrdjeno ucesce u EL za oba blizanca i naredne sezone :fantom: 

• Haha 1
Posted (edited)

Indeed

Cenim da se anticipira povratak Cska…

Edited by ducca
Posted
2 hours ago, goofs said:

Potvrdjeno ucesce u EL za oba blizanca i naredne sezone :fantom: 

naravno, litvanski kompleksaši jedu sopstvene gaće od muke

All this promo for teams without licences. We can't wait for NBA Europe. We know that they'll respect the massive pull yhe Belgrade teams have.

• Wub 1
Posted

Skylar Mays i Fenerbahce zavrsili saradnju posle par meseci.
Jilson Bango na kraju navodno ipak prelazi u Fenerbahce javlja Chema de Lucas, navodno za vikend ce odigrati poslednju utakmicu za Saragaosu pre odlaska u Tursku.

Posted
2 hours ago, Valk said:

naravno, litvanski kompleksaši jedu sopstvene gaće od muke

Ali kolika su ta litvanska govna odvratna. Sinoc protiv Bajerna imali transparent "You are good at football, but the game is basketball tonight" ili nesto slicno, uglavnom 0% respekt za protivnika, tako da mi bese i drago sto ih je Bajern slomio na delice...

• +1 5
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
1 hour ago, MiddleClass said:

https://sportklub.n1info.rs/https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/nba-u-evropi-glavna-meta-je-real-ukljuceni-i-fudbalski-klubovi/

Nismo interesantni nba. Rusi, Litvanci, Turci, Grci i Srbi ostaju u EL. U nba idu Real, Barsa, Pariz, Milano, Berlin, Minhen, plus Man Siti ako ih privole da naprave kk

Posteno!

Ima tu jos mnogo vode da prodje Dunavom. Koliko sam ja citao, oni to zele da odrade pod FIBA krovom, a vlasnici EL su upravo npr. Real i Barca... A Pariz bi trebao da bude PSG, a ne ovaj sadasnji klub Pariz...

Sem da to nije posteno, ne vidim rezon, da NBA kao kosarkaska organizacija cilja fudbalske klubove (iako npr. Alba nema fudbalski klub iza sebe). Mozda zato sto fudbalski klubovi imaju vise para na razpolaganju... Ali sve u svemu, mozga bez :fantom:

Posted
On 31. 1. 2025. at 17:29, assignment said:

Ima tu jos mnogo vode da prodje Dunavom. Koliko sam ja citao, oni to zele da odrade pod FIBA krovom, a vlasnici EL su upravo npr. Real i Barca... A Pariz bi trebao da bude PSG, a ne ovaj sadasnji klub Pariz...

Sem da to nije posteno, ne vidim rezon, da NBA kao kosarkaska organizacija cilja fudbalske klubove (iako npr. Alba nema fudbalski klub iza sebe). Mozda zato sto fudbalski klubovi imaju vise para na razpolaganju... Ali sve u svemu, mozga bez :fantom:

Ne bi mu cudilo da presade njihove G League timove u velike evropske turističke gradove plus UAE pa da ciljna publika budu turisti i oni koji hoće da vide neke all star veterane I odrade check in na instagramu