January 2, 20251 yr 2 minutes ago, Defunctus said: Jezivo koliko sudije guraju Zalgiris, ovaj faul na tri Furnijea je bas sramota Pa jbg, svira se i kad uđeš u taj šuterski prostor, a kamoli kad se zakucaš u šutera
January 2, 20251 yr Koliko loše suđenje jbt. Ove sezone sam se baš dosta sudijskih gluposti nagledao.
January 2, 20251 yr Jebenti BBiQ, imaš 30 sekundi i -4, i umesto da se zalećeš na koš, postavlja se neki pozicioni napad, i naravno nebulozan šut za 3, 10 sekundi do kraja. Moderne košarkaše treba jebati
January 3, 20251 yr barsa vs Ertel , cin drugi Spoiler Ertel o stopiranom potpisu: Barsa mi se opet podsmeva, sada je još gore! Ozbiljan manjak poštovanja
January 3, 20251 yr 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ala su izvukli hajlajtse kao da lik kida ne znam kako a ono 14.4p, 3sk, ni 2 pune asistencije i sut iz igre 40% jbt. Pa u NBA je imao skoro iste brojke za isto minuta u igri, manje poena ali veci procenat suta. Zadnja 3 meca se raspada, 9/32 iz igre, nije nikakav vanzemaljac kako ga je ovaj lik predstavio.