November 13, 20241 yr 12 hours ago, Ratamahatta said: Armani je najsizofrenija ekipa ove sezone, njini rezultati su nepojmljivi. I trend ce se nastaviti, dobice Zelimira za koji dan Imaju dan više odmora.
November 13, 20241 yr vadafak https://nova.rs/sport/kosarka/milsped-nemacka-novi-zlatni-partner-kk-bajern/
November 13, 20241 yr 2 hours ago, Eleniko said: vadafak https://nova.rs/sport/kosarka/milsped-nemacka-novi-zlatni-partner-kk-bajern/ Uzeli da ih smaraju večiti, pa uleteli nešto malo Bajernu, da otkače domaće klubove.
November 13, 20241 yr Ja, dakle, ne mogu da smislim partizan, ali ovo kako se svira protiv njih je cist bezobrazluk. Jbt, ko da nose crveno a ne crno bele dresove.
November 13, 20241 yr Barsa u nekom laganom uspavanom ritmu,kao preko qrca da igraju posle velikog vodjstva .Nisam gledao prvo poluvreme ali odlično sudjenje za Partizan u drugom .Nista ne sviraju pod košem Partizana 😄 Mada dzabe i to Partizanu na kraju ,samo se dzabe izložili .
November 13, 20241 yr Jaka deoba poslednjeg mesta. Pozitivna stvar je sto je nov tim pa trebaju da se uigraju, zato imaju 5 vezanih poraza 🤣
November 13, 20241 yr 4 hours ago, *edited by mod said: Uzeli da ih smaraju večiti, pa uleteli nešto malo Bajernu, da otkače domaće klubove. Ogromno tržište na prvom mestu, mislim...
November 13, 20241 yr 1 hour ago, Drako said: Ja, dakle, ne mogu da smislim partizan, ali ovo kako se svira protiv njih je cist bezobrazluk. Jbt, ko da nose crveno a ne crno bele dresove. Real i Barselona od osnivanja ove lige imaju debeli popust kod sudija, svi to vec znamo odavno. Poceli su da sude kako treba tek posle 20+ za Barselonu, i to smo vec vidjali ranije.
November 13, 20241 yr Kad bi sve prebrojali, nisam siguran da bi KKP bio u minusu sa suđenjem noćas ali fakat na njih je gore delovalo, barsu je bolela - puta. Edited November 13, 20241 yr by Eleniko
November 13, 20241 yr 6 minutes ago, Ratamahatta said: I oba Grka, i CSKA Da, CSKA. Njih je bilo skoro nemoguce pobediti u Moskvi, kako utakmica krene da se zakuvava sudije samo zavrnu rukave. Grci vise hvataju sudije na galamu i publiku. Onaj narkos iz Panatinaikosa je godinama bas kukao na sudjenje.