November 8, 20241 yr 1 minute ago, Ted said: šta radi Lorenco Braun.....prvo mu je prošla kroz ruke, pa je im je u sledećem napadu dao u ruke katastrofalan je bio celu utakmicu
November 8, 20241 yr U Oaki muk. Lepo je kad gost pobedi u ovim lozackim halama. I obrnuto. Nekako je bolje za kosarku 😂
November 8, 20241 yr Just now, Eleniko said: bugarče prevara sezone Ne mogu da kažem da sam gledao EL prethodnih sezona na angro, tako da ne mogu baš 100% da tvrdim, ali na osnovu onoga što sam gledao, Bugarče je veća prevara od Micića i Gudurića - simbol pada kvaliteta u EL. Samo u Oliju ima makar 3 bolja igrača od njega. Ne treba ti više od dva pokreta da vidiš da je Furnije druga dimenzija kvaliteta za njega, čak i ovako mator.
November 8, 20241 yr Zasluženo Olimpijakos, wow! Sad tek nemam pojma kako su izgubili od skrnavog Efesa.
November 8, 20241 yr Bugarče je vrh za regularnu sezonu, a onda nestane gore nego Mirota. Utegao Barcokas
November 8, 20241 yr Gudura jebe nekog, a nije kkp prebacio sam se na Asvel-Fener, krenuo Asvel da okreće, al ne da Gudura, samo sipa
November 8, 20241 yr Doktorske partije furnijea i milutinova. 3/4 za udzbenike kosarke, igraju se zestoke odbrane a 63 poena. Ne mogu da smislim ni jedne ni druge, ali ovo je bila poezija za oci, da vezenkov nije par puta pogodio ivicu table i cini mi se jednom vazduh, gotovo savrsena partija oba tima.
November 8, 20241 yr 3 minutes ago, Drako said: vezenkov par puta pogodio ivicu table i jednom vazduh
November 8, 20241 yr Rekao bih da kako stvari stoje u ovom trenutku upravo smo u OAKA gledali buduce finale Evrolige. Ne mogu da zamislim da bilo koja druga ekipa osim mozda Barselone u punoj formi odigra ovakav nivo kosarke.