November 14, 20241 yr 3 minutes ago, smooth.Op said: Pogledajte listove Fakunda Kampaca Moze da odbrani Mitrovica na postu, istero bi ga na liniju za 3 Kosarkaski Grealish
November 14, 20241 yr Bice bas zucno gledati kako gospoda madridjani na silu pobedjuju 2x u Beogradu u drugom krugu
November 14, 20241 yr Popular Post Pokušao sam da sastavim idealnu dirty petorku koja bi se suprotstavila i prebila govna, ali većina igrača koji mi padnu na pamet već igra za njih
November 14, 20241 yr I stvarno mi nije jasno otkud sad može da se gleda gaženje linije na replay, a Atamanu prošle nedelje nisu dozvolili. I onakvu brutalnu odbrambenu sekvencu Thompsona su pokrali. Pritom nemajući nikakav konkluzivan dokaz da promene odluku
November 15, 20241 yr 2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: I stvarno mi nije jasno otkud sad može da se gleda gaženje linije na replay, a Atamanu prošle nedelje nisu dozvolili. I onakvu brutalnu odbrambenu sekvencu Thompsona su pokrali. Pritom nemajući nikakav konkluzivan dokaz da promene odluku Ne gledaju gazenje linije vec cija je lopta.
November 15, 20241 yr 5 hours ago, MiddleClass said: Ne gledaju gazenje linije vec cija je lopta. Jedno ne isključuje drugo, though. Ono, neću da gledam gaženje linije, nego ću samo da proverim čija je lopta, tako što ću gledati da li je igrač u posedu lopte u nekom momentu stao na liniju. To je ono što su sinoć uradili. Pritom su imali nekakav mrljav snimak gde se apsolutno ništa ne vidi, i promenili su originalnu odluku. Pa jebote, ako ste već odlučili da kradete, učinite to malo elegantnije, a ne da vam se ceo svet smeje. I naravno, bolno je očigledno da od sledeće sezone mora da se uvede i gaženje linije u instant replay, ali dok god nije tako, nemojte nas jebati u zdrav mozak. Za real i barsu ima poseban set pravila? Ma duvajte ga.
November 15, 20241 yr Zanimljivo da je opet u glavnoj ulozi bio Lotermozer. Bata izgleda ima svoja pravila za gledanje čelendža. A lepo ga suspendovalo zbog toga...
November 15, 20241 yr 55 minutes ago, smooth.Op said: A lepo ga suspendovalo zbog toga... ne bih rekao...
November 15, 20241 yr Treba u Baniniju 1 takav da lepi noblice u 3 smene Edited November 15, 20241 yr by Ratamahatta