October 11, 20241 yr Ko je ovu utakmicu gledao, pakao mu neće pasti. Sve začinjeno sa jedno 26 pregleda snimaka. Mislim na Oli. Edited October 11, 20241 yr by kralj
October 11, 20241 yr Šta rade sudije u Pireju, predvodjeni Sretenom Kretenom Radovicem, ja ne znam da li su jednu ispravnu odluku doneli u Q4, na obe strane.
October 11, 20241 yr Vrhunski je odreagovao Trinki. Klupirao Valasa i pronašao neku kratku rotaciju. Moglo je na obe strane na kraju da ode.
October 11, 20241 yr Koliko očajno suđenje u Pireju, bole oči bukvalno. Još na sve neki genijalac ozvučio obruče, pa je svaki promašaj bio još naglašeniji. U Milanu ozbiljno poguran domaćin od strane sudija. Ne znam da li Spliter nije imao čelendž na kraju, ali ako jeste, a nije proverio polukrug kod faula nad Ledejem onda je stvarno smešan. Odličan Pariz za gledanje, igraju za publiku. Alba stigla Barsu u trećoj i okrenula, 54:53, da bi im ovi napravili 15:0 seriju i rešili ih.
October 12, 20241 yr 1 hour ago, Fanta said: Krasotica od meca Oly vs Zal. Bas sam uzivao(not). Propasce EL zbog ovakvog sudjenja (not)
October 12, 20241 yr sta je zonficj sa ovom oly-zalgiris cicom, nisam skapirao bumer edit @Jimmy Kowalski Edited October 12, 20241 yr by uini