October 9, 20241 yr ..evroliga nije u opticaju pre januara, jel? nba timovi sada otpustaju a ne donose, kapiram da mu ostaje g league ili ako neko hoce da ga plati da igra domace prvenstvo pola sezone
October 9, 20241 yr 45 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: dozvoljen je jedan transfer po klubu pre 18. kola Daj Petruseva
October 9, 20241 yr 31 minutes ago, Borca said: Fenerbahce, Monako i Armani se pominju kao najzainteresovaniji za Loyd-a. U Fener umjesto Vilbekina
October 10, 20241 yr 2 hours ago, uini said: ozbiljno? igrao tekmu pre par sati i ciao? Navodno je nedavna pošiljka iz Irana sletela previše blizu kuće. U svakom slučaju nisu pravili jedni drugima probleme, pa su se brzo rastali.
October 10, 20241 yr kapiram razlog, samo sam mislio da nema novih akvizicija u el pre novaka djokovica, pa mi je pojasnjeno da ima jedna
October 10, 20241 yr 28 minutes ago, Heaviside said: da, ali mislim da može samo transfer iz jednog u drugi EL klub Nisam siguran, evo pišu da će ovaj Li što je juče natrpao FMP u fiba ligi šampiona sa 43 poena u Makabi.
October 10, 20241 yr Koliko se sećam mogu da dovedu koga hoće ali isti igrač ne može u istoj sezoni da igra za više od 2 kluba u EL.
October 10, 20241 yr 1 hour ago, sasha said: Nisam siguran, evo pišu da će ovaj Li što je juče natrpao FMP u fiba ligi šampiona sa 43 poena u Makabi. da, sve sam pomešao. transfer iz jednog u drugi EL klub je prošle sezone bio moguć samo u kratkom periodu oko sredine sezone i tokom leta naravno, a ove je valjda dozvoljen i jedan transfer pre toga. za igrače van EL nema ograničenja sve do februara.
October 10, 20241 yr 7 hours ago, *edited by mod said: Navodno je nedavna pošiljka iz Irana sletela previše blizu kuće. U svakom slučaju nisu pravili jedni drugima probleme, pa su se brzo rastali. pa zar oni ne treniraju u beogradu. nije valjda, da samo igraju utakmice ovde?