October 7, 20241 yr sad gledam izvestaj bajern - real na sk. vidim izbaceno kampacovo proseravanje na kraju.
October 7, 20241 yr A stvarno, što se Groblje loži na Hezonju? Jel pohvalio atmosferu, baš tužna basket priča.
October 7, 20241 yr Ovaj je mrsaviji od drobnjaka a drobnjak je bas smrsao, cudi me da to niko do sad nije pomenuo
October 7, 20241 yr 6 minutes ago, kralj said: A stvarno, što se Groblje loži na Hezonju? Jel pohvalio atmosferu, baš tužna basket priča. Što si naciljao tog novinara, kakve su to skrivene poruke
October 7, 20241 yr 3 minutes ago, Milošica said: Što si naciljao tog novinara, kakve su to skrivene poruke Stalno to radim.
October 7, 20241 yr Smajli je navodno na pecanju zaradio virus zapadnog Nila. Od tada ne može ništa da ubode
October 7, 20241 yr Nego Hezonja je baš definicija propalog prospekta, ovo sa Realom je tek vapaj propalog ratnika na umoru. Moglo je to ozbiljno da zalaufa.
October 7, 20241 yr 34 minutes ago, ZokiAsov said: Ovaj je mrsaviji od drobnjaka a drobnjak je bas smrsao, cudi me da to niko do sad nije pomenuo I meni cudno da niko nigde ne pise nista o Drobnjaku.
October 8, 20241 yr Mario video da će odlaskom Jabuselea da ga pokušaju malo i na 4, pa pribegao radikalnim metodama da to spreči
October 8, 20241 yr https://www.euroleaguebasketball.net/en/news/round-1-disciplinary-sanctions-tae2425/ Mr. Facundo Campazzo, player of Real Madrid, has been sanctioned with a one game suspension and a fine of €5,000 for actions that represent a lack of respect towards the referees, on occasion of its away game against Bayern Munich under 27.2.b) of the Euroleague Basketball Disciplinary Code. Crvena Zvezda Meridanbet Belgrade has been sanctioned with a fine of €7,000 for the throwing of objects onto the playing court by its fans, on occasion of its away game against Paris Basketball under 29.2.h) of the Euroleague Basketball Disciplinary Code.