Jump to content

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

On 3. 10. 2024. at 21:06, Defunctus said:

Bajern je bas gotivan klub za igraca srednjeg nivoa. Dobra publika, atmosfera u klubu, generalno organizacija, ocekivanja skromna, Minhen predobar grad, sezonska za fudbal...

BMW službeno auto. Jedino možda porezi malo zezaju, ali da se preživeti. 

I ispoštuju igrače maksimalno kod povreda što sitnih što krupnih. I lova naravno leže u dan tačno. 

Skandal da Fakundo nije dobio 3 bacanja. Ovaj iz Bajerna se bas kvarno postavio ispred i omeo da sutne lepo..

Ne bih bio u kozi narednom protivniku Reala u EL :fantom:

Ovaj Fakuov performans je isti kao Teov u Istanbulu. Koliko ce meceva suspenzije dobiti Faku sta mislite?

Edited by Jimmy Kowalski

Ni blizu. Teo ih je postrojavao 5 minuta. Ovo Fakuovo je nekako... meh

Dobice od 0-1 meceva suspenzije

On 4. 10. 2024. at 10:31, Jimmy Kowalski said:

Skandal da Fakundo nije dobio 3 bacanja. Ovaj iz Bajerna se bas kvarno postavio ispred i omeo da sutne lepo..

iskreno ne znam kakva su euroleague pravila po ovom pitanju ali se u nba za ovo dobija nesportska, tj "reckless play" od odbrambenog igraca, koji je debelo usao u zonu gde facu treba da se doceka nakon skok-shuta.

po meni je bas to, faul 1/1, koji usput moze da zavrsi sezonu napadacu.

Daj @uini brate ne zezaj. Čovek ga nije dotakao. Ruke su spuštene, a svojom kretnjom se udaljava od šutera.
Kampaco kada oseti da je odbrambeni gornjim delom tela krenuo ka njemu, odmah diže šut u nameri da ostvari kontakt, dok odbrambeni nakon tog naginjanja odmah odstupa u nazad. Sve vreme svestan da jedino što ne sme jeste da pravi faul na šutu za tri. 

On 4. 10. 2024. at 11:20, uini said:

iskreno ne znam kakva su euroleague pravila po ovom pitanju ali se u nba za ovo dobija nesportska, tj "reckless play" od odbrambenog igraca, koji je debelo usao u zonu gde facu treba da se doceka nakon skok-shuta.

po meni je bas to, faul 1/1, koji usput moze da zavrsi sezonu napadacu.

Lijeva noga defanzivca, faul kao noga. Ima ona priča kada napadač "prenaglasi" kontakt pa onda i ne sviraju obzirom da djeluje kao gluma, ali ovo je po meni cisto.

Ma ni blizu, desna noga mu je bila van Fakuovog cilindra, a levu je povukao i pre nego se ovaj dočekao na zemlju.

Najbolje da se faulovi sviraju i za mrke poglede i zle misli. Ili neka se svi prebace da igraju Netball

On 4. 10. 2024. at 11:34, smooth.Op said:

Daj @uini brate ne zezaj. Čovek ga nije dotakao. Ruke su spuštene, a svojom kretnjom se udaljava od šutera.
Kampaco kada oseti da je odbrambeni gornjim delom tela krenuo ka njemu, odmah diže šut u nameri da ostvari kontakt, dok odbrambeni nakon tog naginjanja odmah odstupa u nazad. Sve vreme svestan da jedino što ne sme jeste da pravi faul na šutu za tri. 

mislio sam da sam bio jasan sta je "reckless play", drevna i opsta nesportska u nba: kada odbrambeni igrac ne dozvoljava prostor napadacu, na koji treba da "sleti" nakon skok-suta;

to se ovde desilo a u nba je to reckless play. ne znam za euroleague.

On 4. 10. 2024. at 11:35, goofs said:

Ma ni blizu, desna noga mu je bila van Fakuovog cilindra, a levu je povukao i pre nego se ovaj dočekao na zemlju.

Najbolje da se faulovi sviraju i za mrke poglede i zle misli. Ili neka se svi prebace da igraju Netball

+

pride još Fak pravi "špagu" u skoku nadajući se kontaktu

On 4. 10. 2024. at 11:46, uini said:

mislio sam da sam bio jasan sta je "reckless play", drevna i opsta nesportska u nba: kada odbrambeni igrac ne dozvoljava prostor napadacu, na koji treba da "sleti" nakon skok-suta;

Apsolutno si bio jasan, samo što ja ne vidim reckless play ovde.

ne znam kakva su tačno pravila za ovo ni u NBA ni u EL, ali se nadam da ovo nije faul ni po jednim pravilima. smorim se totalno kad Musi daju tri bacanja za šutiranje svog čuvara u skoku i te fore. Faul/nesportska bi trebalo da bude samo kad mu se podvuče nakon što je već skočio. ako stoji u mestu ili se povlači a napadač skoči unapred, to već ne bih voleo da je neki faul. isto i ona izmišljanja sa bukvalnim tumačenjem pravila sa lažnim šutem sa pola terena u petoj sekundi napada jer već sviran faul. 

On 4. 10. 2024. at 11:46, uini said:

Ni ja ne vidim iskreno ovde recklass play. Weiler Babb mu je u telu kod driblinga, u trenutku dizanja na šut Kampaca mu je u cilindru, ali se sklanja. I kod spuštanja šutera na zemlju mu nije ni blizu. 

Mislim da pogled kamere ispod koša, na snimku oko 45s, daje najbolji pogled.