July 16, 2025Jul 16 šta kažu insajderi, koliko više para u odnosu na real i oli je dobio? jbt, madrid, raj za život svakog sportiste ili atina takođe raj i u oba slučaja napad na titulu prvaka evrope.
July 16, 2025Jul 16 ne znam koliko mu je nuđeno, pošto je bilo milion informacija, a i generalno svi insajderi su nepouzdani, ali 14/3 (ako je to cifra) bi ga učinilo najplaćenijim igračem Evrolige, uz grčkog Bugarina, plus se pominju te neke deonice, ne znam šta će s tim.
July 16, 2025Jul 16 Hapoel je jedan od kandidata za F4. Na Itudisu je naravno veliki zadatak da uklopi sve, pogotovo ako dovedu i Loonie Walkera..
July 16, 2025Jul 16 nemaju domaći teren, a može i opet da im se desi da im pobegnu igrači ako budu morali da se vraćaju u izrael. Ili da neki bleje u sofiji dok ostatak igra izraelsku ligu. a i ovako čisto košarkaški su se tek skupili. nisu u krugu favorita za f4 po meni, ali ko zna. Edited July 16, 2025Jul 16 by Heaviside
July 16, 2025Jul 16 ovaj aktuelni roster je +/- snaga zvezde & partizana.pored love, mislim da je vasilije svestan kako oly i real nisu klubovi koji ce da mu daju da se sve vrti oko njega a da on u takvom kontekstu retko ili nikada ne odigra na ocekivanom nivou. Edited July 16, 2025Jul 16 by uini
July 16, 2025Jul 16 https://x.com/euroleague/status/1945425202864587217?s=46&t=k2ew4WjQCJgSCF_T-uS80w
July 16, 2025Jul 16 sta je sa kondicem?nema ga na rosteru dubaia na sajtu EL, niti se spominje u ovim silnim tekstovima o ekipi i pojacanjima dubaiaa jos na polusezoni, tamo u decembru, januaru, je bila vest da je zvanicno njihov igrac od ovog letapovredjen je (bio na kraju sezone), ali opet ne bi to smeo biti razlog da ga ne spominju kao deo ekipe
July 17, 2025Jul 17 Kakvi su ovo NBA fazoni u rasporedu, rutinski po 4 gostovanja/domaćinstva u nizu? Jel zauzetost Arene napravila baš toliki haos u celom rasporedu?
July 17, 2025Jul 17 Partizan mora najmanje jos dva ozbiljna igraca da dovede ako ne misli da ga bamberguju na redovnoj bazi. Ili da da ovima sto su na rosteru da piju drogu na redovnoj bazi.
July 18, 2025Jul 18 2 minutes ago, Milošica said:Vasa je biznismen, pa je možda procenio da je taj udeo na vlasništvu višestruko isplativ na duže staze. Ko zna šta su smislili sa Janajem ispod žita...bas juce diskutujem sa vajber-posadom: jel zna neko za slucaj da aktivni igrac ima deonice u klubu? jel mozda to neki konflikt interesa, kao, vasa pita zasto vasa ne igra vise pnr (nemojte samo poredjenje sa rendom korporacijom) & sta se desava ako ikada zaigra za drugi tim protiv hapoela a ima akcije :/