September 27, 20241 yr U mojoj svesci, Oly nije prvi favorit za titulu (iako nemam primedbe na analizu koja kaže da jeste). Osim Gosa, nemam poverenje u te bekove. Što neko napisa, dočekaše onako Evana fucking Furnijea Ništa protiv momka, ali nisam ubeđen da će praviti razliku na F4 kao što je zamišljeno. Suprotno, za Efes mislim da će biti konkurentan za F4, meni se tandem Tompson - Larkin sviđa, a i ostatak tima zvuči odlično. Od Milana očekujem najzad sezonu u skladu sa kvalitetom, što nije napad na titulu, ali jeste ekipa koja za 2 pobede u fazonu duva ili dolazi na F4.
October 1, 20241 yr Ne pamtim da je EL napravila nešto ovako profy, unatoč sveopštoj drvenosti i antitalentu za glumu aktera.
October 1, 20241 yr Realno Guy Ritchie za siromašne, quick cutovi, scena sa kartama, a i pikado podseća na Ričijev šah. Plus žureza.
October 1, 20241 yr 6 minutes ago, goofs said: Ne pamtim da je EL napravila nešto ovako profy, unatoč sveopštoj drvenosti i antitalentu za glumu aktera. jedan od bazicnih zadataka onih koji ovo prave, je da imaju u vidu pre svega to da vecini engleski nije maternji jezik, onda i to da nisu glumci, pa na sve to i da imaju vecinski par sati da obave ovo hocu da kazem, bespotrebno preambiciozno je ovo zamisljeno, moglo je bolje da izgleda da su pojednostavili stvari
October 1, 20241 yr Kad su vec stavili u scenario da je DJ Aleksa, onda je trebalo da bude Aleksa, Aleksa, Aleksaaaaaaaaaa, stop the music!
October 2, 20241 yr Nemamo topić za Evrokup i LS pod fibom, a imamo učesnike... U međuvremenu ludilo u Titogradu protiv Gran Kanarije... Edited October 2, 20241 yr by assignment
October 2, 20241 yr Kolega @smooth.Op je napravio ppp fantasy ligu, pa ko igra, ima sifru za ulazak na topicu posvecenom EL fantasy-ju. Edited October 2, 20241 yr by Segundo