October 3, 20241 yr 15 minutes ago, Hele said: Bravo Zeljko! Ups, pogresna tema, hteo sam na temi o G ligi da napisem.
October 3, 20241 yr Bajern će biti zajeban ove sezone, novi trener, nova hala, dobar tim. Šabaz se izgleda opasno napalio...
October 3, 20241 yr Just now, Defunctus said: Nejpir pokidao kao i prvu kod nas, da ih zavara, ne znaju sta sledi Protiv Asvela, ovo je Real
October 3, 20241 yr 9 minutes ago, *edited by mod said: Shabazz sahranio Reala. To se nisam nadao. A nama nije valjao
October 3, 20241 yr Just now, ZokiAsov said: Daj kaznu za kepeca da ne igra sledecu Kako se buni pomislio sam da mu je ruku otkinuo, a nije ga ni pipnuo...
October 3, 20241 yr Najjači je ovaj retan mejs. Šutirao bacanja 1/5 i čudi se što ga klupira. A oni imaju napad na 17 sekundi do kraja j 3 razlike 🤣
October 3, 20241 yr Sta bi ovo u Minhenu? Ukljucio sam se na 8 sekundi do kraja, Luca sutira 5 bacanja
October 3, 20241 yr Bajern je bas gotivan klub za igraca srednjeg nivoa. Dobra publika, atmosfera u klubu, generalno organizacija, ocekivanja skromna, Minhen predobar grad, sezonska za fudbal...