May 14, 20242 yr Čuveni Evroligaški principi, imamo najboljeg igrača lige, ali on neće biti u najboljem sastavu lige.
May 14, 20242 yr 15 minutes ago, goofs said: Čuveni Evroligaški principi, imamo najboljeg igrača lige, ali on neće biti u najboljem sastavu lige. Sta bulaznis avetinjo jedna. Eno ga u prvoj petorci sa lesorom, nanom i jos dvojicom. Izvini sto sam ovako ogreagovao, iznervirao sam se. Molim moderwciju da me ne banuje Izmenio sam post, uh ala sam se iznervirao Edited May 14, 20242 yr by shimpr
May 14, 20242 yr A kad smo kod košarkaških principa Evrolige, izgleda da je Virtus izgubio najkošarkašiji od svih. Ode sponzor, ne zna se ko će biti novi i kako će se zvati. To bi dosta objasnilo zašto je Valensija krenula da produžuje igrače. Na stranu sve, šteta ako ispadnu, lep grad i tim koji je pola sezone igrao odlično + imaju i neku istoriju.
May 14, 20242 yr 1 minute ago, *edited by mod said: A kad smo kod košarkaških principa Evrolige, izgleda da je Virtus izgubio najkošarkašiji od svih. Ode sponzor, ne zna se ko će biti novi i kako će se zvati. To bi dosta objasnilo zašto je Valensija krenula da produžuje igrače. Na stranu sve, šteta ako ispadnu, lep grad i tim koji je pola sezone igrao odlično + imaju i neku istoriju. Zaneti navodno izjavio da ce ostati sponzor kluba, samo ce potpisati novi ugovor.
May 14, 20242 yr 13 minutes ago, *edited by mod said: Na stranu sve, šteta ako ispadnu, lep grad i tim koji je pola sezone igrao odlično + imaju i neku istoriju. Eh neku, imaju istoriju kao Zvezda i Partizan skupa sa okućnicom.
May 14, 20242 yr 1 hour ago, *edited by mod said: Sad još da vidimo da je će Javor dovoljno da se otvori za EL Ovo sam pročitao.
May 19, 20242 yr objasnio Željko da Valensija više nema čemu da se nada, ovo im je bila poslednja prilika iako je Valensija solidiniji klub od Albe i Virtusa, ali ne verujem da će uzeti Italii ili Nemačkoj 1 od 2 mesta