May 13, 20242 yr basket je u dobroj meri igra samopouzdanja & ritma; kalates ocigledno ima samopouzdanja dovoljno da udje u ritam ( :
May 13, 20242 yr Među osmoricom sudija za F4 u Berlinu našli su se i srpski arbitri Ilija Belošević i Uroš Nikolić, a uz njih će pištaljku oko vrata na završnom turniru elitnog evropskog takmičenja nositi i Mehdi Difala, Damir Javor, Emin Mogulkodž, Karlos Peruga, Sreten Radović i Fernando Roča.
May 13, 20242 yr 5 minutes ago, MiddleClass said: Među osmoricom sudija za F4 u Berlinu našli su se i srpski arbitri Ilija Belošević i Uroš Nikolić, a uz njih će pištaljku oko vrata na završnom turniru elitnog evropskog takmičenja nositi i Mehdi Difala, Damir Javor, Emin Mogulkodž, Karlos Peruga, Sreten Radović i Fernando Roča. Zamisli da se te plasirali na f4. Zamisli
May 13, 20242 yr zasto nema pukla? po meni je probably najbolji evropski sudija od penzionisanja lamonice.
May 13, 20242 yr ^jel lessort opet bio ovoliko dobar, kao recimo u partizanu? nisam gledao pao vise od 5x tekmi
May 13, 20242 yr 3 minutes ago, uini said: ^jel lessort opet bio ovoliko dobar, kao recimo u partizanu? nisam gledao pao vise od 5x tekmi Da. Još i bolji. "Jedino" što se raspao sa bacanjima sada u Plejofu.
May 13, 20242 yr 20 minutes ago, uini said: ^jel lessort opet bio ovoliko dobar, kao recimo u partizanu? nisam gledao pao vise od 5x tekmi Sto rece mladjani Milos, jos i bolji, u smislu konstantnosti. Bar ja kad god sam pratio on skoro redovno isporuci nekih 10-15 poena, 7-8 skokova, uz redovan hussle. Cak je i bacanja, osim ovog plej ofa, pogadjao u boljim procentima. Edit: ok, sad sam proverio, bacanja ima 60% na nivou sezone, nema veze, ostalo je tacno Edited May 13, 20242 yr by Lord Stef
May 13, 20242 yr Po meni je Wade bio za prvu petorku, ali jbg povredio se pred kraj sezone. Da nije bilo te povrede, verovatno bi i makabi sad bio na f4.