May 10, 20242 yr 18 hours ago, copkillah said: nije da su se nešto pokazali, tho Ma nisu, samo pola Evrope pobili.
May 10, 20242 yr Just now, Valkyrie said: Ma nisu, samo pola Evrope pobili. Ja to u smislu da su izgubili sve ratove.
May 10, 20242 yr 4 minutes ago, copkillah said: Ja to u smislu da su izgubili sve ratove. Pa znam u kom smislu si rekao ali neka fala na procesu koji vodi do njihovog neumitnog poraza. Nebitno, nećemo teške teme ovde, ionako je @napadaj prvi počeo
May 12, 20242 yr Ćus Mateo trener godine u EL. Jeste trenirao ubedljivo najskuplji tim, ali treba sve to poslužiti, ne mogu da kažem da nije zasluženo.
May 12, 20242 yr 33 minutes ago, booyaka said: https://www.instagram.com/p/C63NParA_C5/?igsh=MXJhdmp0ODVxZnFsbA== a i ovo si mogao da napišeš u jednom onlineru svojim rečima. jel ti znači nešto da budžiš klikove instagramu?
May 12, 20242 yr 33 minutes ago, levi said: a i ovo si mogao da napišeš u jednom onlineru svojim rečima. jel ti znači nešto da budžiš klikove instagramu? Brte šta si se navrzao na mene? Ili klikni ili preskoči, simple as that. Edited May 12, 20242 yr by booyaka
May 12, 20242 yr 2 hours ago, booyaka said: Ćus Mateo trener godine u EL. Jeste trenirao ubedljivo najskuplji tim, ali treba sve to poslužiti, ne mogu da kažem da nije zasluženo. ne znam ko je bio prosle sezone ali nadam se da je on bio; ove godine svejedno